Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
32 57 79 16

Sophie

Klinikleder og veterinærsygeplejerske Sophie

Sophie er kliniklederen her hos Dyrlægehuset Amagerbro.

Sophie blev uddannet aut. veterinærsygeplejerske fra Karlslunde Dyrehospital i 2012, blev fastansat efterfølgende og var ansat som operationssygeplejerske, elevansvarlig og stedfortræder for ledende veterinærsygeplejerske.

Efter Sophies ansættelse på Karlslunde Dyrehospital har hun arbejdet på en mindre dyreklinik hvor hun fik muligheden for at starte den grundlæggende lederuddannelse og efterfølgende den videregående lederuddannelse. Sophie har tidligere været ansat som personalechef hvor hendes fokus primært var på trivsel, arbejdsmiljø og optimering af arbejdsgange. Sophie har været ansat på Dyrlægehuset Amagerbro siden april 2022 og hun påskønner at kunne forene sine to store passioner, arbejdet med patienterne og ledelse.

Sophie påbegynder VetGruppens egen diplomlederuddannelse fra CampusVet i 2024 og har tidligere ledelseserfaring fra bl.a. hendes udlandsophold i USA over en længere årrække.

Sophie varetager en del administrative opgaver samt hjælper til ved operationer og konsultationer. Til dagligt vil I møde hende i receptionen eller til diverse sygeplejerskekonsultationer, hvor der ikke bliver sparet på hverken kærlighed eller godbidder.

“Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til Dyrlægehuset Amagerbro”

×
Menu
Ring op