Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Helsepakke
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

HELSEPAKKE

Helsepakken er en abonnementsordning med månedlig betaling. Helsepakken indeholder en række ydelser, som gerne skulle være med til at forebygge samt diagnosticere lidelser tidligst muligt.

På denne måde kan man hurtigt sætte ind med den rigtige behandling

For at kunne oprette helsepakken skal du være fyldt 18 år. Hunden skal være ID-mærket enten ved tydelig øretatovering eller ved chipmærkning.

INDHOLD AF HELSEPAKKEN

Helsepakken omfatter generelle dyrlægeydelser/behandlinger samt de årlige sundhedsundersøgelser din kat bør have.

Helsepakkens ydelser skal foregå hos Dyrlæge Mikkelsen og indenfor normal åbningstid. Udenfor normal åbningstid kan abonnementet i helsepakken ikke anvendes.

Ydelser der indbefatter negleklip, tandtjek, konsultationer mm kræver tidsbestilling.

Når det er tid til ydelserne som er i din abonnementsordning vil du typisk blive indkaldt via mail/sms, med mindre andet er aftalt.

HUND
 

Hund Normalpris Helsepakke
Årlig sundhedseftersyn og standard vaccine Kennelhoste, special vacciner og vacciner ved udlandsrejser undtaget. Her afregnes merprisen for den ekstra vaccine 614 – 688,- Inkluderet
Negleklip uden bedøvelse efter behov (beregnet ud fra 4 x negleklip på et år) 396,- Inkluderet
Gratis receptudskrivning ved kronisk sygdom (recept på loppe/flåt midler undtaget) beregnet ud fra fire receptudskrivninger 400,- Inkluderet
Gratis tandtjek ved veterinær sygeplejerske efter behov Inkluderet
En ekstra årlig konsultation 573,- Inkluderet
Tømning af analkirtler efter behov – beregnet ud fra 4 x tømning af analkirtler på et år 400,- Inkluderet
Pris i alt for et år 2383-2457,- 1548,-

Årlig besparelse 835 – 909,-

Prisen er 129,- om måneden.

Yderligere besparelser:

  • 10% på tandrens og neutraliseringer (honorar)
  • 10% på butiksvarer (receptpligtige varer undtaget)
  • 10% på sygeforsikring hos Dyreforsikring Danmark

KAT
 

Kat Normalpris Helsepakke
Årlig sundhedseftersyn og standard vaccine (kattesyge, katteinfluenza og chlamydia) special vacciner (leukæmi) og vacciner ved udlandsrejser undtaget. Her afregnes merprisen for den ekstra vaccine 672,- Inkluderet
Negleklip uden bedøvelse efter behov (beregnet ud fra 4 x negleklip på et år) 396,- Inkluderet
Gratis tandtjek ved veterinær sygeplejerske efter behov 400,- Inkluderet
En ekstra årlig konsultation Inkluderet
Pris i alt for et år 2041,- 1188,-

Årlig besparelse på 853,-

Prisen er 99,- om måneden,-

Yderligere besparelser:

  • 10% på tandrens og neutraliseringer (honorar)
  • 10% på butiksvarer (receptpligtige varer undtaget)
  • 10% på sygeforsikring hos Dyreforsikring Danmark

ÅRLIGT SUNDHEDSTJEK OG VACCINATION VED EN DYRLÆGE

Det årlige sundhedstjek ved en af vores dyrlæger omfatter en grundig sundhedsundersøgelse med fokus på tænder, tandkød, øjne, ører, hud, pels, poter, hjerte og lunger. Der kigges også på generel trivsel og om hunden/katten er i korrekt foderstand. Hvis neglene er for lange vil de også blive klippet.

Det årlige sundhedstjek vil give os gode chancer for at tage mange lidelser i opløbet.

Der vil i forbindelse med undersøgelse blive vurderet om der er behov for vaccination. Der findes mange forskellige muligheder i forbindelse med vaccination og vi vil i fællesskab finde frem til den korrekte løsning for lige netop din kat.

Regelmæssig vaccination vil beskytte hunden mod en lang række alvorlige sygdomme som f.eks. parvovirus, smitsom leverbetændelse, kennelhoste, hundesyge og leptospirose. Nogle gange kan det også være nødvendigt at beskytte mod rabies, borrelia, nasal kennelhoste (disse er dog ikke inkluderet i abonnementsordningen).

Regelmæssig vaccination beskytter katte mod katteinfluenza, kattesyge og evt. chlamydiose. Disse komponenter er inkluderet i helsepakken. Yderligere vaccination mod eksempelvis rabies er ikke inkluderet, men du får disse ydelser til en yderst fordelagtig pris, hvis de foretages i forbindelse med den årlige sundhedsundersøgelse

ÉN ÅRLIG GRATIS KONSULTATION

Der er mulighed for at få din hund eller kat undersøgt gratis af en dyrlæge én gang årligt ud over den årlige sundhedsundersøgelse.

Denne konsultation består af en klinisk undersøgelse af hunden eller katten. Såfremt der skal laves yderligere undersøgelser såsom bl.a. blodprøver, røntgen, urinprøver mm vil der blive opkrævet betaling for disse. Dog vil der være 10% rabat på honoraret ved disse ydelser som medlem af helsepakken. Du vil til enhver tid blive oplyst om priserne på disse ydelser. Hvis der derudover også anvendes materialer samt udlæg til evt kremering vil der også ved disse blive opkrævet betaling.

Den årlige konsultation kan anvendes ved et sygdomstilfælde, tilskadekomst, sygdomskontrol eller hvis du ønsker en halvårlig evaluering af dit kæledyrs sundhedstilstand. Konsultationen kan også anvendes til det sidste farvel (aflivning), hvis det foregår på klinikken og ikke i hjemmet. Her afregnes blot kremeringsprisen.

Når du har anvendt den gratis konsultation går der derefter ét år før du kan benytte dig af den gratis konsultation igen, hvis du fortsat er medlem af helsepakken.

Såfremt du ikke får brugt din årlige gratis konsultation kan den/de ikke opspares til senere brug i kæledyrets liv.

GRATIS NEGLEKLIP

Vi tilbyder gratis negleklip når man er medlem af helsepakken. Negleklippet foretages af en veterinærsygeplejerske. Dette forudsætter at du selv kan holde dit kæledyr på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personalet hos Dyrlæge Mikkelsen eller skal kæledyret bedøves opkræves der almindelig betaling.

Neglene klippes så korte som det er muligt på det vågne dyr.

Er der en mistanke og at katten er syg vil det blive anbefalet at lave yderligere undersøgelser, hvor der er en dyrlæge indover. Dette er dog ikke inkluderet i helsepakken.

GRATIS TANDTJEK

Vi tilbyder gratis tandtjek når man er medlem af helsepakken.

Vi oplever ofte at mange katte har problemer med mundhygiejnen, herunder tandsten, parodentose, fejlstillede tænder, tilbageholdte mælketænder, resorptionslidelser og andre tandrelaterede sygdomme. Derfor er tandtjek af dit kæledyr vigtigt.

Tandtjekket foretages af en veterinærsygeplejerske. Dette forudsætter at du selv kan holde dit kæledyr på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personalet hos Dyrlæge Mikkelsen eller skal kæledyret bedøves opkræves der almindelig betaling.

GRATIS TØMNING AF KATTENS ANALKIRTLER

Som medlem af helsepakken kan du komme og få tømt din kats analkirtler gratis. Du vil i forbindelse med dette også få vejledning i hvad du kan gøre såfremt din kat har problemer med analkirtlerne.

Recept og medicinudlevering

Ifølge loven kræves der kendskab til det dyr der skal have udleveret medicin. I forbindelse med abonnementsordningen udleveres recepten gratis (der skal blot betales for medicinen). Dette betyder at du får gratis recepter til bl.a. ormekur, hjertemedicin, gigtmedicin og lignende.

 

YDERLIGERE RABATTER VED MEDLEMSKAB AF HELSEPAKKEN

Som udgangspunkt gives der 10% på alt i butikken samt 10% på neutralisation (kastration og sterilisation) samt tandrens. Rabatten gives på honorardelen af ydelsen. Det vil sige der ydes ikke rabat på forbrug af materialer, forbrug af medicin, laboratorieudlæg, udlæg til kremering og lignende.

Du får 10% på alt foder og petshop artikler til det kæledyr der er registreret i helsepakken. Det betyder, at der gives rabat på foder der passer til det pågældende dyrs behov og årlige normale forbrug. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

På udvalgte produkter har du derudover mulighed for at få et loyalitetskort, hvor du vil få den 6 pose foder gratis (HPM foder)

Der gives ikke 10% på receptpligtige lægemidler – herunder loppe flåt midler.

Der ydes 10% rabat på honoraret ved blodprøver/urinprøver/røntgen når disse laves i forbindelse med en konsultation.

Vi anbefaler som udgangspunkt at man får taget en blod og urinprøve af dyret i imellem 2-4 års alderen. Her finder vi sjældent afvigelser, men resten af kæledyrets liv har vi så normalværdier at sammenligne med hvis dit kæledyr en dag skulle blive syg.

Disse anbefaler vi at gentage hvert andet år.

Undersøgelserne bruges især til at afsløre hormonforstyrrelser og organlidelser, som kan afhjælpes eller lindres ved hjælpe af korrekt fodring eller medicinering.

Såfremt de yderligere undersøgelser skal sendes til et eksternt laboratorium afregnes der til normal takst.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online