Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Pakker
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Pakker

Sterilisation og kastration af kat 

Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi altid en fast lav pris på sterilisation og kastration af kat, da det er vigtig for os at begrænse antallet af herreløse katte i Danmark.

Det er også vigtig, at alle katte bliver øremærket, så man som ejer har en større chance for at få katten tilbage, hvis den skulle løbe væk.

Hjælp ved tilskadekommen kat 

Det samme er tilfældet ved tilskadekomst (eksempelvis påkørsel) af katten. Her er det vigtigt, at den undersøgende dyrlæge via øremærket kan identificere katten som en privatejet kat og ikke en herreløs kat. Dyrlægen kan da sætte sig i forbindelse med ejeren og aftale det videre forløb for undersøgelse og behandling – herunder også eventuel operation af katten.

Er katten tilskadekommen i voldsom grad, og kan dyrlægen ikke identificere den, bliver dyrlægen som regel nødt til at aflive katten.

Hvis katten er bortløben, og i værste fald død, er det naturligvis vigtigt, at ejeren kan underrettes. Alt dette er meget lettere, hvis katten er øremærket. Kom ind og hør mere, eller bestil en tid til øremærkning hos Dyrlæge Mikkelsen i dag.

STERILISATION KAT

incl. Øremærkning, indberetning katteregister, krave, smertestillende

1499 Kr

SENIOR TJEK TIL DIN ÆLDRE HUND/KAT SOM ER SUNDHEDSTJEK, BLODPROFIL

snak om den ældre hund/kat vel befinde samt gigt, tænder, fode

1999 Kr

KASTRATION KAT

incl. Øremærkning, indberetning katteregister,  smertestillende

1149 Kr

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.30

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online