Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Vagtdyrlægen Herning
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

VAGTDYRLÆGE

VAGT HOS DYRLÆGE MIKKELSEN

Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi en vagtdyrlæge, der kan hjælpe ved akutopstået dyrlægebehov. Vores vagtdyrlæge besvarer opkald – også uden for vores åbningstid – på tlf. 53 56 80 58. Her kan du få hjælp på hverdagsaftener og -nætter såvel som på helligdage og i weekender. Akutopståede sygdomme kan være mange forskellige ting som f.eks. tilskadekomst, bidesår, påkørsel, høj feber eller problemer med fødsel. Når du ringer på telefonen, stilles du igennem til den dyrlæge, der har vagt. Det er enten Dyrlæge Mikkelsen eller Dyrlægehuset Aulum, hvilket gør, at vi også dækker de omkringliggende byer som Ikast og Vildbjerg. Vi har vagtsamarbejde med Dyrlægehuset Aulum.

VAGTDYRLÆGEN HAR FOKUS PÅ TRYGHED OG NÆRVÆR

Selvom sygdommen er opstået akut, kan du forvente en nærværende dyrlæge og tryg behandling, når du kommer på besøg hos vores vagtdyrlæge. Ved akutbehandling udfører vi behandlingen på vores klinik, hvor vi naturligvis søger at afhjælpe problemet hurtigst – og bedst – muligt. Vi lægger stor vægt på, at dit kæledyr skal have en god oplevelse hos dyrlægen, selvom det er akut. Det hjælper næppe med stress eller utryghed, når dit kæledyr akut har brug for dyrlægens hjælp. Derfor sørger vi altid for trygge rammer hos Dyrlæge Mikkelsen, så vi kan give dig og kæledyret den bedste mulige oplevelse.

VI KAN UDFØRE EN TRYG AFLIVNING I HJEMMET

Til trods for at alle behandlinger foregår på vores klinik i Herning, tilbyder vi at køre ud til dyret i forbindelse med aflivning. På den måde slipper dit kæledyr for unødig stress i forbindelse med fragt til vores klinik. I trygge omgivelser giver vi dit kæledyr en fredfyldt og rolig afslutning på livet.

Har du spørgsmål af enhver art, er du velkommen til at kontakte os enten på tlf. 53 56 80 58 eller pr. mail til kontakt@dyrlaegemikkelsen.dk. Kontakt vagtdyrlægen på tlf. 53 56 80 58.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online