Skip to main content

Vores histoer

Vi er stolte over vores historie som Dyrlæger i Esbjerg. Læs hvordan vi er kommet til idag herunder.

Esbjerg Dyrehospital

Esbjerg Dyrehospital startede den 1.oktober 1964 af dyrlægerne J. Auken og A. Jensen. Dyrehospitalet blev bygget efter amerikansk forbillede og var på det tidspunkt et af de første dyrehospitaler i Danmark, som blev bygget op fra ny. I starten var det i landbruget, dyrlægerne brugte den største del af dagen, men lige så stille udviklede man flere og flere muligheder for behandling af folks kæledyr. Tilbage i 1964 udgjorde disse kun ca. 10% omsætningen. Efter ca. 40 år ophørte hospitalet med, at betjene landbruget og herefter har fokus ligget udelukkende på kæledyr.

Efter dyrlæge Aukens død i 1977, blev dyrehospitalet videreført af dyrlæge A. Jensen og assisterende dyrlæge E. Bruun, der senere i 1986 blev optaget som kompagnon. I 1998 valgte dyrlæge A. Jensen, at skifte spor og E. Bruun overtog hele dyrehospitalet.

Pr. 1. januar 2016 overtog dyrlæge Mads Rousing Esbjerg Dyrehospital og driver det nu videre sammen med 4 assisterende dyrlæger, Louise Gregers-Jensen, Theis Deschain, Helene Vedel Bruun og Livia Nanna Foged.

Herudover består personalegruppen af ​​dygtigt faguddannet hjælpepersonale. For at skaffe plads til den øgede arbejdsmængde og de nyeste teknikker ved arbejdet med kæledyr, er der gennem årene sket flere udvidelser på dyrehospitalet. Desværre kan der ikke bygges mere til, så dyrehospitalet er flyttet til Tarp Byvej 6 E, 6715 Esbjerg N pr. 1. april 2021.

Kontakt os på

eller skriv til os på
kontakt.esbjerg
@vetgruppen.dk

×
Menu
Ring op