Skip to main content

Priser

Herunder finder du prisen på de ydelser, som vi ofte får forespørgsler på. Har du spørgsmål til andre ydelser, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms men ekskl. medicin og materialer. Der forekommer derfor mindre afvigelser afhængig af dyrets størrelse. Vaccine og medicinpriser skifter løbende, hvorfor de ikke er inkluderet i nedenstående.

Har du flere dyr, eller skal vi lave flere behandlinger på samme tid, kan du kontakte os for at få en samlet pris.

Vi bestræber os på at give fyldestgørende tilbud. I kan bidrage til, at dette lykkes ved, at vi får afklaret behandlingsbehov og afstemt forventninger før behandlingen starter op

Konsultation

Ved konsultationen undersøger dyrlægen dit kæledyr. Sammenholdt med dine observationer af dyret fra hjemmet aftaler vi, hvorledes det efterfølgende behandlingsforløb skal være. Dyrlægen kan i flere situationer anbefale yderligere undersøgelser herunder blodprøver røntgen mv

BehandlingPris
Konsultation

765,-

Årligt sundhedstjek og vaccination

BehandlingPris
Vaccinerne koster ofte

50 – 130,-

Sundhedseftersyn ekskl. vaccine

750,-

Sundhedseftersyn samme ejer med patient nr. 2

375,-

Har dit dyr brug for mere end 1 vaccine koster hver vaccination (eks. Rabies for, at kunne komme med på rejse) + vaccinepris

187,50,-

Neutralisering hund og kat

Prisen er inkl. medicin og materialer og afhænger derfor af dyrets størrelse. Vær opmærksom på muligheden for midlertidig medicinsk kastration af hund (kontakt os for yderligere information)

BehandlingPris
Kastration hund

ca. 2.800 – 3.100,-

Midlertidig medicinsk kastration hund – 6 mdr.

1.380,-

Sterilisation hund

ca. 5.400 – 5.700,-

Sterilisation kat

ca. 2.180,-

Kastration kat

ca. 1.215,-

Vaccination i forbindelse med neutralisering incl. vaccine

ca. 375,-

Øretatovering i forbindelse med neutralisering

ca. 187,50,-

Chipmærkning i forbindelse med neutralisering

ca. 100,-

Tandrens og tandeftersyn

BehandlingPris
Tandrens og -eftersyn, røntgen og evt. behandlingsplan hund

ca. 2.675,-

Tandrens og -eftersyn, røntgen og evt. behandlingsplan kat

ca. 2.325,-

Tandextraktion mv

Pris efter aftale,-

Aflivning og kremering

Ved aflivning gives patienten oftest en beroligende medicin før den aflives med en overdosis bedøvelsesmiddel. Nedenstående priser er inkl. medicin og fælleskremering. Dyrene kremeres ved Ada´s Kæledyrskrematorium. Det er også muligt, at få asken tilbage i en urne mv. (se evt. adakrem.dk) for yderligere info herom. For priser på urner mv. kan du kontakte os.

BehandlingPris
Aflivning hund 1 – 9 kg

ca. 1.305,-

Aflivning hund 9 – 25 kg

ca. 1.456,-

Aflivning hund 25 – 50 kg

ca. 1.515,-

Aflivning hund 50 – 90 kg

ca. 1.831,-

Aflivning kat

ca. 1.191,-

Vaccinationsanbefalinger for katte

Vi anbefaler basisvaccination bestående af 3 vaccinationer: 2 gange med 4 ugers mellemrum, når katten er mellem 8 og 16 uger samt, når katten er ca. 1 år og 3 mdr. Basisvaccinationen er mod Kattesyge, Katteinfluenza, Chlamydia og evt. Katteleukæmi. Efterfølgende anbefaler vi vaccination mod Kattesyge og Katteinfluenza hver 2-3 år og årligt mod Chlamydia og Katteleukæmi . Individuel rådgivning i forbindelse med årligt sundhedseftersyn tilrådes.

Rabiesvaccination

Ved rejse med kat indenfor EU er Rabiesvaccination påkrævet. Rejser du udenfor EU, vil det oftest også være nødvendigt med en blodprøve for, at du kan tage katten med ind i EU igen. Dette skyldes, at Rabies er en dødelig sygdom også for mennesker. Tillige skal katten følges af et EU pas, som udstedes af dyrlægen og katten skal være chip-mærket. Vaccinationsintervallet er 3 år. NB. Der skal gå minimum 3 uger fra vaccination til katten må rejse. Skal der tages blodprøver, er det ofte nødvendigt at starte 2-3 mdr. før afrejse. Nogle lande herunder Norge og Storbritannien kræver ormebehandling 2-5 døgn inden indrejse. Dette skal dyrlægen attestere i kattens pas.

Vaccinationsanbefalinger for hunde

Vi anbefaler basisvaccination bestående af 3 vaccinationer med ca. 4 ugers mellemrum, når hunden er 8, 12 og 16 uger. Basisvaccinationen indeholder:

Hundesyge, Parvovirus, Hepatitisvirus, Parainfluenzavirus og Leptospirose. Efterfølgende anbefaler vi årligt revaccination mod Leptospirose og Parainfluenzavirus og hver 2–3 år mod Hundesyge, Hepatitisvirus og Parvovirus. Vi rådgiver gerne om individuelle behov ved de anbefalede årlige sundhedseftersyn. Der findes i dag flere og flere vacciner til hunde med forskellige behov. I tillæg til ovenstående kan følgende tilbydes:

Kennelhoste

Bordetella bronchiseptica og Hunde-parainfluenzavirus. Kennelhoste er ikke under normale forhold livstruende, men varer ofte 2–4 uger med hoste og udelukkelse fra træning, udstilling og konkurrencer. Vaccinationen er intranasal dvs. at den dryppes ind på næsens slimhinde.

Vi anbefaler årlige revaccinationer til hunde, der ofte kommer i pension eller som har stor kontaktflade til andre hunde.

Leishmania

Denne sygdom, som overføres ved bid fra sandfluer, er meget udbredt i Middelhavsområdet. Danske hunde kan blive smittede med Leishmania i forbindelse med udlandsrejser. Sygdommen kan vise sig forskelligt bl.a. i form af hudforandringer og kan i alvorligste tilfælde være dødelig. Vaccinen beskytter ikke mod infektion med parasitten, men vaccinerede hunde har 4 gange mindre risiko for at blive syge.

Det anbefales derfor, at vaccinerede hunde desuden behandles med insektmiddel under rejsen for, at beskytte mod bid fra sandfluerne. Ønsker du din hund vaccineret mod Leishmania er forudgående bestilling påkrævet. Side 1 Forbehold for trykfejl eller prisændringer

Rabies

Ved rejse med hunden indenfor EU er Rabiesvaccination påkrævet. Rejser I udenfor EU, vil det oftest også være nødvendigt med en blodprøve for, at du kan tage hunden med ind i EU igen.

Dette skyldes, at Rabies er en dødelig sygdom også for mennesker. Tillige skal hunden følges af et EU-pas, som udstedes af dyrlægen og hunden skal være chip-mærket. Vaccinationsintervallet er 3 år.

NB. Der skal gå minimum 3 uger fra vaccination til hunden må rejse. Skal der tages blodprøver, er det ofte nødvendigt at starte 2–3 mdr. før afrejse. Nogle lande, her under Norge og Storbritannien, kræver ormebehandling 2–5 døgn inden indrejse. Dette skal dyrlægen attestere i hundes pas.

Herpesvirus

Herpesvirus kan medføre fosterdød eller sygdom med høj dødelighed hos nyfødte hvalpe. Drægtige tæver kan vaccineres på dag 10 efter parring og igen 1–2 uger før forventet fødsel. Ønsker du din hund vaccineret mod Herpes er forudgående bestilling nødvendig.

Borelia

Vi anbefaler ikke pt. vaccination mod Borelia. I stedet anbefales brug af midler mod flåter og lopper. Vi rådgiver gerne herom.

×
Menu
Ring op