Dyrenes Beskyttelse har oprettet en vagtcentral, der er døgnbemandet. Her kan folk få assistance når de oplever at dyr er i nød. Det gælder både herreløse katte og dyr fra naturen.
Her kan man få råd og vejledning af fagfolk. Man kan få råd om hvad man selv kan gøre eller hvordan dyret hurtigst og bedst får hjælp.
Ser man en syg eller tilskadekommen dyr ringer man til 1812 og får et nummer med ud til os. Vores vagthavende dyrlæge vi så i henhold til aftale med dyrenes beskyttelse kunne yde dyret den bedste behandling.
Husk at få øremærket/ Chipsmærket din kat, så vi kan spore dig. Således at du kan være med til at træffe beslutninger om din kats behandling, hvis din kat kommer til skade.
1) En kat, der begynder at holde til ved mit hus eller i min have
Målet må være at den kommer hjem til sin familie igen, hvis det er muligt!
Er ernæringstilstanden normal og pelsen pæn og katten er kælen og vant til mennesker har ofte et hjem i nabolaget.
Selv om de ser ud til at være interesseret i at få noget at æde er det bedst ikke at begynde at fodre dem. Det kan medføre at katten med tiden begynder at holde mere og mere til hos jer – og måske til sidst vil forsøge at flytte ind hos jer i stedet for dens tidligere hjem.
Hvis øretatoveringen er svær at tyde, kan man gnide en lille smule madolie på indersiden af øret, og evt. lyse på bagsiden af øret med en lommelygte. De fleste katte er tatoverede i begge ører. Øretatoveringer hos katte består af tre bogstaver og tre tal, f.eks. JSO116.
Tamme raske katte hvor ejer ikke kan spores vil i nogle tilfælde kunne modtages i et katteinternat efter aftale.
Ring til afdelingen for teknik og miljø i kommunen. Mange kommuner har en aftale med Kattens Værn, som indfanger uønskede vildtlevende katte. Katte, som er syge eller som ikke er tamme, aflives. Vær opmærksom på, at enhver indfangning af katte kræver en tilladelse fra kommunen. Nogle kommuner beder selv folk om at stå for indfangningen og træffe aftale om aflivningen hos os.
Hvis du ønsker at katten genudsættes kan du i nogle tilfælde få etableret en aftale med Kattens Værn:
Efter indfangning testes den for Katte AIDS og katteleukæmi. Er den sund og rask bliver den neutraliseret, vaccineret, øretatoveret, registreret og genudsat. Der etableres en aftale mellem kattens Værn og borgeren om at være fodervært.
Læs nærmere på www.kattens-vaern.dk
4,6 ud af 5 på Facebook
Baseret på +30 personers meninger
Tine Vestergaard Hansen
Fantastisk, venligt og kompetent personale, som har patienten (dyret ) og dets pårørende i fokus. Har haft fornøjelsen af 2 x Emilie indenfor en måned (1 stk aflivning og 1 vacc+tandrensning på hund), og kan kun anbefale dyrehospitalet til dine kæledyr
Jesper Reffstrup Jørgensen
Vi er rigtig glade og tilfredse med at komme på Faaborg Dyrehospital, hvor både vores dyr og os får en aldeles fremragende behandling. Kan kun give mine bedste anbefalinger til andre, der påtænker at prøve Faaborg Dyrehospital!
Chenet Hanfgarn Traulsen
Det var den bedste service man kunne ønske sig. Der blev udvist forståelse og sympati. Kan varmt anbefale stedet.
Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk
Alternativt kan du udfylde formularen forneden
Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 16.00
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.
© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik