ID-mærkning
 

Loven påbyder alle hundeejere i Danmark, at hunden skal være mærket og registreret, inden den fylder 8 uger. I dag bliver næsten alle hunde chipmærket.

Loven påbyder ikke mærkning og registrering af kat i Danmark, men da mærkning gør det muligt for dyrlægen eller internatet at hjælpe den tilskadekomne, bortløbne eller stjålne kat hjem til ejeren kan mærkning kun anbefales. Dette gælder også indendørskatte, da vi ofte oplever at disse alligevel er smuttet ud. Mærkning af katte foregår vha. chip, øretatovering eller begge dele.

Som katteejer kan det være svært at beslutte, hvorvidt man ønsket katten chippet eller øretatoveret, da der er fordele og ulemper ved begge former for mærkning. Chipning har den fordel, at chippen aldrig forsvinder, og derfor altid kan læses – ulempen er, at det ikke er synligt, at katten er chippet, og dermed at katten har en ejer. Øretatovering har den fordel, at det er synligt for alle, at katten har en ejer – ulempen er, at tatoveringen med tiden kan blive mere eller mindre ulæselig.

Chipning

Chipning er et kortvarigt indgreb med en forholdsvis lille smertepåvirkning. Chipning foregår ved at dyrlægen via et enkelt stik med en kanyle placerer en mikrochip under en hudfold på nakken i dyrets venstre side. 

Øretatovering

Da det at blive øretatoveret er forbundet med stor smerte, foregår øretatovering altid i fuld narkose, og efter at katten er smertebehandlet. For mange katteejere er det derfor naturligt, at få katten øremærket i forbindelse med sterilisation eller kastration, hvor katten allerede er under narkose. Vi anbefaler vores hunkatte- og hankattepakker, hvor katten neutraliseres, vaccineres, id-mærkes og registreres samt får en ormekur med hjem. Se venligst under vores priser.

Anmeldelser10/10 ⭐

Ester Frederiksen
Professionel og tryg håndtering af et imødekommende personale, der udstråler glæden ved at kunne gøre det bedste for dys som ejer.

10/10 ⭐

Birgitte Risom
Blev modtaget meget omsorgsfuldt og professionelt, min hund blev undersøgt MEGET grundigt og jeg oplevede at dyrlægen søgte oplysning om ting hun var mindre sikker på, og at min hund blev indkaldt til kontrol. Mine bedste anbefalinger.

10/10 ⭐

Mia Nielsen
Det var så rart at man fik forklaret tingene stille og roligt. Der blev ringet til mig, mens min hund var under behandling, så der ikke blev gjort noget uden min accept. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FAABORG DYREHOSPITAL
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online