Kattevenligt Dyrehospital

Katten i fokus

Det kan være en stressende oplevelse for katte, hvis de er tæt på hunde når de er hos dyrlægen. Derfor har vi indrettet os til at være en kattevenlig dyreklinik

Venteværelset

Vores venteværelse har et særskilt hjørne kun til katte. Her kan de sidde i fred og ro fra hundene. Desuden er der tæpper til at lægge over transportkassen, som på den måde føles mere tryg for katten. Vi har tamponer sprayet med det stressdæmpende Feliway, du kan ligge ind i kassen til katten.

Tilvænning til transportkassen

Katte er ikke på forhånd bange for deres transportkasse, men de kan erfarer at kassen betyder noget ubehageligt. Det er derfor vigtigt, at du lærer din kat, at dens transportkasse er et rart sted, så den​ frivilligt går derind. På den måde undgår du en kamp med katten, hver gang den skal ind i kassen. Det sparer både dig selv og katten for unødig stress.

Undersøgelse

For at gøre dyrehospitalet ekstra kattevenligt har vi et separat undersøgelsesrum, der er reserveret til kun til katte.

​Rummet er indrettet så det er rigtigt “kattevenligt” med skjul til katten og med aktivitetslegetøj, som den kan have glæde af, hvis den ikke er i gang med at blive undersøgt

Separat indlæggelse til katte

Bliver katten syg og skal overnatte hos os eller skal den ind til en ambulant operation vil den være i et rum separat til katte. For at gøre opholdet mere behageligt bruger vi en diffuser med det stressdæmpende Feliway i vores katterum.

 

Anmeldelser10/10 ⭐

Ester Frederiksen
Professionel og tryg håndtering af et imødekommende personale, der udstråler glæden ved at kunne gøre det bedste for dys som ejer.

10/10 ⭐

Birgitte Risom
Blev modtaget meget omsorgsfuldt og professionelt, min hund blev undersøgt MEGET grundigt og jeg oplevede at dyrlægen søgte oplysning om ting hun var mindre sikker på, og at min hund blev indkaldt til kontrol. Mine bedste anbefalinger.

10/10 ⭐

Mia Nielsen
Det var så rart at man fik forklaret tingene stille og roligt. Der blev ringet til mig, mens min hund var under behandling, så der ikke blev gjort noget uden min accept. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online