Mange indgreb kræver at hunden er i fuld narkose. Du finder herunder vigtige informationer om narkosen, som vi vil bede dig læse inden dit dyrs indlæggelse. Vi beder dig desuden tage stilling til, om du ønsker en blodprøve på dit dyr inden bedøvelsen.

Faste

Det er vigtigt at dyret er fastet inden narkose, dvs. ikke har haft adgang til foder eller godbidder fra kl. 24.00 aftenen forinden. Det er derimod vigtigt at dit dyr har adgang til vand hele tiden for at undgå væskemangel under narkosen.

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil dyret blive vejet, undersøgt, og dyrlægen vil lytte på dit dyrs hjerte med stetoskop. Finder dyrlægen en mislyd eller rytmeforstyrrelse af hjertet, vil dyrlægen tale med dig om dette inden narkosen.

Præanæstetisk blodprøve

Narkose vil altid være forbundet med en risiko, som vi kan minimere ved at tage en blodprøve på dit dyr inden narkose. Blodprøven kaldes en præanæstetisk blodprøve (ofte omtalt præ blodprøve).

Blodprøven koster 850,- inkl. Moms.

Ved analyse af en præ-blodprøve får vi et indgående kendskab til dit dyrs lever- og nyrefunktion og får en indikation af risikoen for begyndende blodmangel og skjulte infektioner. Narkosen kan herefter skræddersyes til netop dit dyrs organstatus. I visse tilfælde anbefaler vi helt at udskyde narkosen eller aflyse narkosen, hvis blodprøven afslører forhøjet risiko.

Indlæggelse og afhentning    

På dagen for narkose skal du møde på det aftalte tidspunkt. Her vil dyrlægen foretage en kort forundersøgelse. Afhængig af hvilken operation eller behandling der skal foretages foregår afhentning som regel mellem kl 13.00 og 17 samme dag. Så snart at din hund er vågen efter narkosen, vil vi kontakte jer og give en kort beskrivelse af forløbet. Ved denne telefonsamtale kan vi som regel aftale et præcist afhentningstidspunkt.

Hjemmebehandling  

Efter en evt. operation kan dyrlægen anbefale at din hund fortsat behandles med medicin derhjemme. Det er derfor en god ide at tænke over hjemme om du ønsker en recept med på dette eller medicinen udleveret ved afhentning. Nogle operationer kræver krave efterfølgende, for at undgå at patienten slikker i såret, men det vil også være muligt at tilkøbe en bodystocking.

 

Skulle du blive forhindret, have spørgsmål til proceduren eller er i tvivl om jeres dyr kan komme i narkose på den aftalte dag, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Anmeldelser af Faaborg Dyrehospital

4,6 ud af 5 på Facebook

Baseret på +30 personers meninger


5,0 stjerner

Tine Vestergaard Hansen
Fantastisk, venligt og kompetent personale, som har patienten (dyret 😊) og dets pårørende i fokus. Har haft fornøjelsen af 2 x Emilie indenfor en måned (1 stk aflivning og 1 vacc+tandrensning på hund), og kan kun anbefale dyrehospitalet til dine kæledyr 😊☀️

5,0 stjerner

Jesper Reffstrup Jørgensen
Vi er rigtig glade og tilfredse med at komme på Faaborg Dyrehospital, hvor både vores dyr og os får en aldeles fremragende behandling. Kan kun give mine bedste anbefalinger til andre, der påtænker at prøve Faaborg Dyrehospital!

5,0 stjerner

Chenet Hanfgarn Traulsen
Det var den bedste service man kunne ønske sig. Der blev udvist forståelse og sympati. Kan varmt anbefale stedet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online