Parring og fødsel

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse
 

Parring og fødsel
 

Der er intet smukkere end at sætte nyt liv i verden. Meget kan gå galt – men som regel går det godt

Hele forløbet fra løbetid til parring, drægtighed og succesfuld fødsel er et meget spændende område. Vi har erfaring i at rådgive dig om forskellige typer af problemer, der kan opstå.

Parringen

En god og normal løbetid med en parring på det rigtige tidspunkt er den bedste forudsætning for drægtighed. Vi kan her hjælpe dig med at fastslå, hvornår det bedste tidspunkt for en parring er.

Man kan undersøge blodets indhold af hormonet progesteron og dermed konstatere, hvornår det er bedst at parre tæven. Ofte kombinerer vi det med et skedeskrab.

​I nogle tilfælde kan normal parring ikke finde sted og vi kan da inseminere tæven.

Drægtighed

Drægtigheden kan beskæftiges ved ultralydsscanning fra omkring 25. dagen. Hvis man ønsker, at vide hvor mange hvalpe man har i vente, kan antallet af hvalpe bestemmes ved røntgenoptagelse fra omkring 42. dagen.​

​I samråd med vores dyrlæger kan der tilbydes vaccination mod herpes i forbindelse med parring og drægtighed.​

Fødsel

Ved selve fødslen, er der ofte nerver på, ikke kun for den uerfarne opdrætter. Vi står til rådighed med gode råd og anvisninger, og skulle det være nødvendigt at udføre kejsersnit, har vi stor erfaring. Vi har faste og nedskrevne procedurer for dette og bruger en skånsom narkose, der sikrer både moderdyret og hvalpene/killingerne de bedste chancer.

Husk vi har Dyrlægevagten Sydfyn, derfor står vi også til rådighed i weekender og om aftenen.

Du er velkommen til at varsko os op til fødslen. Du får sikkerhed for at vi med kort varsel kan hjælpe, hvis behov for et akut kejsersnit skulle opstå.

Vi tilbyder desuden sundhedsundersøgelse, vaccination, ID-mærkning og registrering af hvalpe- og killingekuld med tilhørende sundhedsbog til særlig fordelagtig pris. I er velkommen til at kontakte os for prisforespørgsel.

Anmeldelser af Faaborg Dyrehospital

4,6 ud af 5 på Facebook

Baseret på +30 personers meninger


5,0 stjerner

Tine Vestergaard Hansen
Fantastisk, venligt og kompetent personale, som har patienten (dyret 😊) og dets pårørende i fokus. Har haft fornøjelsen af 2 x Emilie indenfor en måned (1 stk aflivning og 1 vacc+tandrensning på hund), og kan kun anbefale dyrehospitalet til dine kæledyr 😊☀️

5,0 stjerner

Jesper Reffstrup Jørgensen
Vi er rigtig glade og tilfredse med at komme på Faaborg Dyrehospital, hvor både vores dyr og os får en aldeles fremragende behandling. Kan kun give mine bedste anbefalinger til andre, der påtænker at prøve Faaborg Dyrehospital!

5,0 stjerner

Chenet Hanfgarn Traulsen
Det var den bedste service man kunne ønske sig. Der blev udvist forståelse og sympati. Kan varmt anbefale stedet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online