Tandbehandling af hunde

 

Det er ikke kun mennesker, der har brug for at gå til tandlæge. Din hund har sommetider også brug for at få tjekket bisserne. For mange kæledyr kan tandsygdomme nemlig være et problem – eller blive et problem på længere sigt. Derfor er det vigtigt, at du husker at være opmærksom på din hunds mundhygiejne.

Hos Faaborg Dyrehospital tilbyder vi tandrens til din hund. Vi i tjekker altid din hunds tænder som en del af den almindelige sundhedsundersøgelse, men hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er ved at være tid til en tandrens tilbyder vi også at tage din hund ind til et gratis tandtjek.

 

Tandrens og mundhuleundersøgelse til din hund – hvorfor er det vigtigt?

For de fleste hunde er det almindeligt at bide i forskellige ting. Og netop derfor er hunde særligt i risikozonen for at få bakterier i munden og udvikle tandsygdomme. En tandsygdom kan være smertefuld og skade hundens generelle helbred. Således kræver sygdomme i munden næsten altid behandling, hvilket kan gøres ved en tandrensning.

Hvordan ved jeg, om min hund har brug for tandrens?

De fleste hunde oplever tandsygdomme i løbet af deres levetid. Den mest almindelige sygdom er tandsten, der kendes ved dårlig ånde og brunlige belægninger på tænderne. Behandles hunden ikke for tandsten kan den få tandkødsbetændelse og andre tandlidelser. Disse symptomer kan desuden være et tegn på mundsygdomme og er derfor en indikation på, at det er tid til at bestille tandrens og mundhuleundersøgelse til din hund:
  • Dårlig ånde
  • Blister
  • Brune/gullige plamager på tænderne
  • Nedsat appetit
  • Rødt og betændt tandkød
Andre symptomer kan også være ændrede spisevaner, eller at din hund kun tygger i den ene side af munden.

Er det tid til tandrens til din hund? Kontakt Faaborg Dyrehospital

Ved du allerede nu, at det er tid til en tandrens til din hund? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din hunds symptomer er et udtryk for en tandsygdom, og har du brug for vores faglige vurdering? Så kontakt Faaborg Dyrehospital og få en snak med en dyrlæge angående dit kæledyr. 

Anmeldelser10/10 ⭐

Ester Frederiksen
Professionel og tryg håndtering af et imødekommende personale, der udstråler glæden ved at kunne gøre det bedste for dys som ejer.

10/10 ⭐

Birgitte Risom
Blev modtaget meget omsorgsfuldt og professionelt, min hund blev undersøgt MEGET grundigt og jeg oplevede at dyrlægen søgte oplysning om ting hun var mindre sikker på, og at min hund blev indkaldt til kontrol. Mine bedste anbefalinger.

10/10 ⭐

Mia Nielsen
Det var så rart at man fik forklaret tingene stille og roligt. Der blev ringet til mig, mens min hund var under behandling, så der ikke blev gjort noget uden min accept. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online