Petshop
 

Petshop i Faaborg
 

Vi har en stor butik med alt hvad du behøver til dine kæledyr, vi fører bl.a.

Kosttilskud

Ved specielle behov kan kosttilskud forbedre dit kæledyrs livskvalitet. Vi har kosttilskud, der kan bruges ved gigt, pelsproblemer, mavetarmlidelser mm. Du kan også købe mælkeerstatning til hvalpe og killinger i butikken

Pelspleje

Vi har shampoo til almindeligt brug samt medicinske shampooer til understøttende behandling af hud- og pelsproblemer.

Tandpleje

Vi fører tandpasta og tandbørster, der er specielt udvalgt til hunde og katte. Herudover står vores personale til rådighed med råd og vejledning for at sikre den optimale mundhygiejne hos dit dyr.
Vi fører også div. kosttilskud og tyggeben, der forebygger tandsten.

Petshop

Petshoppen har legetøj der aktiverer dit kæledyr, som f.eks. foderlabyrint, aktivitetsbolde, bidelegetøj samt legetøj til katte.

Desuden har vi halsbånd, liner, transportkasser, kattegrus, tyggeben, foderskåle, hundesenge, træningsgodbidder og meget meget mere…

Ny hvalp/killing

Få de rigtige ting til dit dyr/nye dyr – Inden du modtager en ny hvalp eller killing

Du er velkommen til at kigge forbi til en samtale om, hvad du bedst vælger til dit nye dyr. Du kan også booke en tid hos vores veterinærsygeplejerske. Hun vil så være klar til at hjælpe dig med at vælge det, der passer bedst til dig og dit dyr.

Anmeldelser10/10 ⭐

Ester Frederiksen
Professionel og tryg håndtering af et imødekommende personale, der udstråler glæden ved at kunne gøre det bedste for dys som ejer.

10/10 ⭐

Birgitte Risom
Blev modtaget meget omsorgsfuldt og professionelt, min hund blev undersøgt MEGET grundigt og jeg oplevede at dyrlægen søgte oplysning om ting hun var mindre sikker på, og at min hund blev indkaldt til kontrol. Mine bedste anbefalinger.

10/10 ⭐

Mia Nielsen
Det var så rart at man fik forklaret tingene stille og roligt. Der blev ringet til mig, mens min hund var under behandling, så der ikke blev gjort noget uden min accept. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 62 61 81 82 eller send en mail på kontakt.faaborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Faaborg dyrehospital
Energivej 1
5600 Faaborg

Tlf: 62 61 81 82
kontakt.faaborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 16.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online