Tilbage til vetgruppen.dk
+45 55 73 85 86

Linda Tage Bentzen

Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi

I 2006 begyndte Linda at arbejde på Falke Dyreklinik som klinikassistent efter mange år i rejsebranchen. Sidenhen uddannede Linda sig til veterinærsygeplejerske og blev færdiguddannet i oktober 2010.

Linda har til daglig mange ansvarsområder herunder  bl.a. laboratorie, hvor hun er ansvarlig for vedligehold og kvalitetskontrol af diverse udstyr. Derudover assisterer Linda klinikkens bogholder med administrative opgaver.

Fagligt interesserer Linda sig især for overvågning og monitorering af operationspatienter samt pasning og pleje af indlagte patienter. I maj 2018 påbegynder Linda efterudannelse som Fagveterinærsygeplejerske i anæstesi, som forventes afsluttet i juni 2019. 

Linda bor i Næstved med sin mand René, sønnerne Oliver og Victor samt kattene Lakrids og Fine.

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

Kære klienter

Vi er i gang med at opdatere vores hjemmeside, både tekst og billeder, så vi kan vise jer alt hvad vi tilbyder – samt hvad vi kan gøre for jer og jeres familiedyr.

Ved spørgsmål til pris på diverse ydelser og behandlinger bedes I ringe til klinikken på tlf: 55 73 85 86

Vi håber på jeres forståelse og vi ser frem til at tage i mod jer i klinikken

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook