• KARRIERE I VETGRUPPEN

Kære Financial Controller, vil du være vores nye kollega?

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækstrejse?  Brænder du for udarbejdelse af relevant og rettidig rapportering? Så er denne stilling i VetGruppen lige noget for dig.

Som Finansiel Controller hos VetGruppen får du en essentiel rolle i vores økonomiafdelingen kaldet VetFinance. Du får mulighed for at arbejde med hele paletten inden for økonomi.   Du bliver en vigtig del af et team med ansvaret for rettidig og relevant rapportering til vores dyreklinikker, forretningspartnere og moderselskab. Dit daglige arbejde vil være varieret og du får 12 engagerede kolleger i VetFinance.

VetGruppen

VetGruppen har eksisteret siden 2019 og er på en spændende vækstrejse. VetGruppen er i dag vokset stødt til 500 kolleger på tværs af 10 selskaber og består af 50 dyreklinikker i Danmark. Vi regner med at ekspandere yderligere i 2023. Det har skabt flere arbejdsopgaver i regnskabsafdelingen og derfor har vi brug for din faglige ballast til at støtte op om vores regnskabsfunktion.

Vi tilbyder en nøgleposition med høj grad af indflydelse og udviklingsmuligheder.

Du kommer til at bære en stor del af ansvaret for, at vi rettidigt får afleveret månedsregnskab og forecast til moderselskabet. Derudover vurderer du løbende, hvordan vi arbejder smartere med både controlling og bogholderi, og du bidrager til optimeringerne med datasæt, analyser og modeller.

Du er inde over alle facetter af det endelige regnskab, når du:

  • udarbejder månedsrapporteringer, prognoser og årsrapporteringer samt står for afstemninger
  • Udførelse af generelle controllingopgaver i dialog og samspil med dine kolleger i organisationen
  • sparrer med vores business controller, så vi holder en rød tråd imellem vores arbejdsgange og har en samstemmende forståelse af tallene
  • Udarbejde, udvikle og indføre økonomiprocesser og interne kontroller
  • Onboarding af nye dyreklinikker i VetFinance bl.a. implementering i vores finanssystem
  • Udarbejdelse af diverse ad-hoc analyser for direktionen

Erfaren controller, som har økonomisk ballast og styr på detaljen

Du er en frisk og omstillingsparat medarbejder, som har et stærkt gåpåmod. Endvidere er du fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

Vi arbejder i Business Central 365 Microsoft Office, Power BI og skal implementere konsolideringssystem. Vi lærer dig op i det, du ikke kender til i forvejen. For os er indstillingen det vigtigste.

Kompetencer

Du har f.eks. en uddannelse som cand.merc., HD(R) eller lignende. Du sidder måske i dag som revisor eller som controller eller har erfaring fra en lignende stilling. Din praktiske erhvervserfaring vægtes dog højere end din uddannelsesmæssige baggrund.

Du er en person, der trives med at være en del af et hold bestående af fagligt dygtige kollegaer med forskellige profiler og dermed også forskellige kompetencer.

Du evner at skabe gode relationer både internt i afdelingen og udadtil i organisationen, hvor du også vil få en essentiel rolle i forhold til at støtte op om processer vedrørende økonomi.

Med et digitalt mindset behersker du Office-pakken på højt niveau, særligt Excel, hvor du vil betegne dig selv som superbruger. Du besidder en faglig stolthed, som afspejler sig i kvaliteten af dit arbejde og du arbejder struktureret, er detaljeorienteret og besidder et stærkt overblik over processer og igangværende projekter. Din naturligt analytiske, logiske og datafokuserede arbejdsfacon vil bidrage til den daglige økonomistyring i virksomheden

Vil du med på holdet i VetFinance ?

Så send en kort ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 31. marts 2023.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen eller til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør for VetGruppen Mette Erbs på 6051 2447.

Vi indkalder løbende til samtaler og tiltrædelse er snarest muligt

Ansættelse: hurtigst muligt
VetQuarter Birkerød
mer@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling? Ring 6051 2447

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu