Skip to main content
  • ANDRE UNDERSØGELSER

På vej mod en CO2-neutral fremtid

CO2-neutralt strømforbrug
Som firma ønsker vi at gøre en ekstra indsats for miljøet. Frederiksberg Dyreklinik & Spa er fra 2020 blevet CO2-el-neutrale, hvilket vil sige at klinikken har et miljøregnskab, der viser en nettoudledning af drivhusgassen CO2 på et rundt nul, når man ser på vores strømforbrug. Vores strømforbrug bliver med andre ord dækket 100 procent af vedvarende energi.

EL-bil ladestandere foran klinikkens hovedindgang
Som en del af klinikkens grønne tiltag, for at nedsætte CO2 aftrykket, er vi glade for at have fået 4 ladestandere til EL-biler foran Frederiksberg Dyreklinik & Spa. Har du en elbil eller plug-in hybridbil, koster det ikke noget at parkere inden for kommunens parkeringszone.

Intet salg af oksekød og lammekød
Det estimeres af verdens kæledyr står for 20% af forbruget af verdens kød og fisk. For at imødekomme et ønske om at gå foran mht. bæredygtighed, har klinikken valgt at udfase alt oksekød og lammekød på klinikken. I stedet vil godbidderne i vores petshop bestå af kød fra andre dyr, og du vil derfor sagtens kunne finde lækkert kyllingekød og svinekød. Disse typer kød udleder 4-6 gange mindre CO2 end oksekød og lammekød i deres produktion.

Plastikposer er erstattet med muleposer
Frederiksberg Dyreklinik & Spa udfasede allerede i 2019 plastikposer til kunderne, og vi bruger nu kun papirposer og muleposer, når vores søde kunder skal have deres varer med hjem.

Vi sorterer plast hvor det er muligt
Som dyrlægeklinik er vi hårdt stillet, når det gælder om at blive CO2-neutrale, for engangsartikler spiller en vigtig rolle, når vi skal leve op til de høje hygiejnestandarder vi har på klinikken.
Engangssprøjter, engangspolerkopper til tandpatienter, engangsdropslanger og mange andre artikler er noget som sikrer en høj hygiejnestandard, fordi artiklerne nedsætter risikoen for smitte mellem patienter. Men der er meget plastikemballage forbundet med alle disse engangsartikler, og vi har derfor valgt at have plastiksortering i alle rum på klinikken, så alt unødigt plast får et nyt liv, når det sendes til genbrug. På klinikken sorterer vi også papir og glas til Frederiksberg Kommune.

Har du andre ideer til tiltag – så vi kan blive en endnu mere CO2-neutral dyreklinik – så er du meget velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller Bestil Online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.


×
Menu
Ring op
Bestil tid