Skip to main content
REJSE MED HUND

Rejse med hund

Sommeren står for døren og ferien skal planlægges. Og som sidste år skal I atter overveje om jeres dejlige hund skal passes i rolige omgivelser hos en god hundesitter i Danmark – eller om jeres hund vil have større glæde af at tage med jer ud og rejse. På denne side kan du læse mere om, hvilke ting du skal tage stilling til, før du beslutter dig for, at tage din bedste ven med ud og rejse.

Du kan læse om bilferien med din hund og hvordan du klargører din hund til en flyrejse.

Alle hunde behøver en ID-mærkning, et kæledyrspas, og som minimum, en rabies vaccination 3 uger før afrejse.

Vi hjælper dig gerne med ferieplanerne, men tidsbestilling er nødvendig. Det er vigtigt at du medtager din hund, alle jeres relevante vaccinationspapirer, samt registreringsattesten fra Det Danske Hunderegister.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Herefter vurderer vi hvor stor risiko din hund eller kat har for at blive smittet med de sygdomme man kan vaccinere imod. Vi sammenholder alle informationer og sammensætter den vaccinationsplan der passer bedst til dit kæledyr.

En personlig vaccinationsplan gør, at din hund eller kat aldrig tvinges til at få flere vacciner end der er behov for. Denne fremgangsmåde er sundest for dit kæledyr, fordi det nedsætter risikoen for at dit kæledyr får bivirkninger af sine vaccinationer.

For at give et eksempel, så har vi nogle hunde der kun skal vaccineres hvert 3. år, mens vi har andre hunde der skal vaccineres hvert år.

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa bruger vi lang tid på at vælge det vaccine-mærke der giver dit kæledyr den højeste beskyttelse og de færreste bivirkninger. Vores vaccinationsprogrammer følger altid de nyeste anbefalinger fra The World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) og American Animal Hospital Association (AAHA) Canine Vaccination Task Force og vi opdaterer løbende.

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

×
Menu
Ring op
Bestil tid