Skip to main content

VELKOMMEN

Velkommen til Frederiksbergs egen dyrlæge

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling”. Dyrlæge Sabine Förderer.

Frederiksberg Dyreklinik & Spa er en professionel dyreklinik for kæledyr – og hvor de fleste virksomheder har en mission og en vision, har vi suppleret dette med passion.

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa er vi et hold dyrlæger, med både hjerne og hjerte – og vi har en passion for at gøre det, vi tror på. Kæledyr er familiemedlemmer, og fortjener derfor kun det bedste. I dagligdagen er dette vores ledestjerne.

Som dyrlæger kan vi behandle sygdomme hos dit kæledyr – men vi fokuserer i lige så høj grad på forebyggelse af sygdomme, da vi hellere vil se en rask hund eller kat besøge os i klinikken, end at se at din hund eller kat har fået en sygdom som vi sammen kunne have forebygget.

Vi har tid til dig og dit kæledyr – og vi står klar med en topmoderne klinik, med europas største Vetscan inhouse kæledyrslaboratorium, operationsrum, konsultationsrum, tandbehandlingsrum, indlæggelsesstuer, 360-graders røntgen, CT-scanner, ultralydsscanner og med mulighed for at udføre kikkertundersøgelser.

Vi vil gerne have at dit kæledyr nyder at besøge os, eller i det mindste ikke er bange for at besøge os. Vores personale har derfor en uddannelse i dyreadfærd og vi gør alt for at dit kæledyr, får en god dag hos os. Har dit dyr dyrlægeskræk, så fortæl os det, så vi kan imødekomme jeres behov.

Vi starter behandling op, hvis dit kæledyr har brug for det. Hvis dit kæledyr skal blive hos os for nærmere undersøgelse, så sørger vi for at besøgstiden bliver så kort som mulig. Ved de fleste sygdomme sker den bedste heling nemlig i eget hjem, i vante omgivelser, hos kæledyrets egen familie.

I vores indlæggelsesstue har vi de nyeste lydtætte glasfiberværelser med glaslåger og dæmpet lys, så dit kæledyr får en god oplevelse i trygge omgivelser, uden larm.

Vi råder over Europas største Vetscan inhouse kæledyrslaboratorium og er derfor udnævnt som “Cornerstone Clinic”. Vi råder over Danmarks eneste 360° panoramarøntgen og CT-scanner der er specielt designet til kæledyr. Af Royal Canin er vi udnævnt til at være “Opinion Leader”, da vi har en stor viden og interesse for sund ernæring og korrekte kosttilskud.

Frederiksberg Dyreklinik og Spa er en smertefri klinik, fordi vi mener at alle kæledyr har fortjent en liv uden smerter. Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse. Vi tager smerte seriøst og vi ser altid på kæledyret som en helhed, når vi behandler.

Hos os går vores kærlighed og fokus til det enkelte kæledyr – og ikke andet.

Den bedste behandling

Kæledyr er familiemedlemmer, der skal have god tid og behandles så godt som det er muligt. Vi har selv kæledyr og ved at det koster mange penge at holde kæledyr. Vi er klar over at der er forskel på hvor meget du som dyreejer kan betale for dit kæledyrs behandling. Vi råder derfor alle hunde- og katteejere til at tegne en sygeforsikring, fordi vi har set dyreejere der har måttet fravælge en behandling, de ellers gerne ville have haft.

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa har vi den politik at vi altid forklarer hvilken behandling vi mener, der vil være den bedste for dit kæledyr, i forhold til hvilket problem og kæledyr vi står med. Vi lægger meget stor vægt på at du får et ærligt råd fra os – herefter er det op til dig at beslutte, hvilken behandling du ønsker.

Frederiksberg Dyreklinik & Spa er ikke en discount-klinik, der konkurrerer på lave priser, fordi vi ikke går på kompromis med materialekvalitet og efteruddannelse af vores personale.

På Frederiksberg Dyreklinik & Spa er vi prisbevidste og sørger for, at du får mest værdi for pengene i hver behandling. Vi bruger f.eks. lang tid på at vælge det vaccine-mærke der giver dit kæledyr den største beskyttelse og giver f.eks. alle kæledyr ekstra ilt og tæt overvågning, når de skal bedøves. Du kan finde vores priser her på vores hjemmeside.

Læg derfor mærke til hvad du får i hver behandling hos os – vi er nemlig sikre på at du ikke kan finde selvsamme værdi andre steder.

Vi passer godt på dit dyr – og hvis du er i tvivl om en behandling eller priser, så spørg gerne!

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid, så ring på 70 25 90 08 eller bestil online. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.


×
Menu
Ring op
Bestil tid