• Mød vores team

Mød vores team på Frederiksberg Dyreklinik & Spa

“Hunde og katte er familiemedlemmer. De fortjener derfor kun den bedste behandling.”
– Dyrlæge Sabine Förderer

Ann Sophie (klinikchef)

 • Bachelor of Veterinary Medicine and Surgery (BVetMed)
 • Specielle interesser: Brachycephale hunde og Tandsygdomme
 • Languages: Speaking Danish and English

Ann Sophie er klinikkens ejer og vil ofte være den første, du møder, når du besøger os på klinikken.

Ann Sophie har studeret til dyrlæge på dyrlægeuddannelsen i Danmark, hvor hun blev uddannet som bachelor i veterinærmedicin. Ann Sophie tager nu en international uddannelse indenfor faget på Australian College of Veterinary Nursing (ACVN) i Australien, hvor hun tager “Australia’s most comprehensive veterinary nursing course” dvs. den mest omfattende uddannelse indenfor faget.

I sin fritid har Ann Sophie tidligere arbejdet på Dyreværnets Internat i Rødovre, hvor hun har hjulpet nødstedte dyr de sidste 7 år. Ann Sophies kærlighed for dyr er stor og vi holder, sammen med hende, altid en god kontakt til Dyreværnet og donerer løbende både foder og fornødenheder til Dyreværnet.

I 2015 var Ann Sophie 3 mdr i Malaysia for at arbejde med gadehunde og gadekatte på Sarawak Society for Prevention of Cruelty to Animals, og var med til at arrangere Asiens største konference indenfor dyrevelfærd, “Asia for Animals”.

Ann Sophie er mor til vores lille klinikhund Cleo.

Du kan træffe Ann Sophie på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Sabine (klinikchef og familiedyrlæge)

 • DVM, Doctor of Veterinary medicine
 • Specielle interesser: Brachycephale hunde og Second opinions
 • Languages: Speaking Danish, English and German

Sabine har 19 års erfaring som dyrlæge fra klinikker i ind- og udland. Sabine blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole i 2003, og hun har siden da arbejdet som dyrlæge for familiedyr i København frem til 2008. Inden dyrlægestudiet arbejdede Sabine som frivillig på Inges kattehjem, hvor hun bl.a. hjalp med pasning og pleje af nødstedte katte.

I perioden 2008-2012 arbejdede Sabine som dyrlæge for familiedyr i Dubai, hvor hun bl.a. var dyrlæge for Kong Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoums geparder og hunde. I perioden 2012-2014 flyttede hun til London, hvor hun efteruddannede sig og klargjorde hele ombygningen af Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som åbnede i januar 2014.

Sabine har bl.a. stor interesse for brachycephale hunde og de sygdomme der kan være relateret hertil. Sabine har derfor taget et ENT (Otolaryngologist) Course hos specialist Gert ter Haar, DVM, PhD, MRCVS, DECVS, Royal Veterinary College i London, samt managing the brachycephalic cornea, specialist lecture, ved Rowe Referrals, UK, samt Brachycephalic airway surgery, specialist lecture ved Tony Ryan, Soft Tissue Surgeon – Southern Counties Veterinary Specialists, UK.

Sabine har 3 dejlige sorte katte, som alle var uden hjem, da hun tog dem til sig.

Du kan træffe Sabine efter aftale. Tidsbestilling er nødvendig.

 

 

Fiorella (familiedyrlæge)

 • DVM, Doctor of Veterinary medicine
 • Specielle interesser: Tandsygdomme, Kræftsygdomme og Intern medicin
 • Languages: Speaking Danish and English
  Fiorella har 13 års erfaring som dyrlæge – dette fra diverse dyreklinikker i Storkøbenhavn

Fiorella var tidligt i sin karriere på Summer Clinics, Oncology Rotations, University of California, Davis, USA, hvor hun dygtiggjorde sig indenfor kræftsygdomme – siden da har hun udviklet en meget stor faglig interesse og kærlighed for tænder og har i over 10 år efteruddannet indenfor tandbehandling og tandsygdomme.

Du kan træffe Fiorella på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Nicole (familiedyrlæge)

 • DVM, Doctor of Veterinary medicine
 • Specielle interesser: Intern medicin, Kirurgi samt Tandsygdomme
 • Languages: Speaking Danish, English, Swedish, Hebrew and Polish

Nicole har tidligere både virket som veterinærsygeplejerske og dyrlæge, med 7 års erfaring som dyrlæge. Nicole har en meget stor kærlighed til dyr og har i 2017-2018 arbejdet for Dyrlæger uden grænser (DFA) i Portugal, hvor hun bla. var ansvarlig for sterilisation og kastration af ca. 200 hunde og katte pr. uge. Nicole er meget bredt interesseret i hunde og kattes sundhed og sygdom, og du vil derfor møde hende i mange forskellige henseender på klinikken.

Du kan træffe Nicole på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

 

Katrine (aut. veterinærsygeplejerske)

 • Authorised Veterinary Nurse
 • Specielle interesser: Anæstesi og intensiv pleje af indlagte patienter
 • Languages: Speaking Danish and English

Katrine er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske for dyr, og har allerede 3 års erfaring fra en smådyrs-dyreklinik på Nordsjælland. Katrine elsker dyr og har som et led i sin uddannelse, fulgt dyrlægernes arbejde på Benchmark Animal Hospital i Oklahoma. Katrine interesserer sig især for sundhedsfremmende arbejde og intensiv pleje af indlagte patienter, samt formidling af korrekt pleje og kendskab til kæledyrets behov inden for trivsel og sundhed.

Du kan træffe Katrine på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Sejla (aut. veterinærsygeplejerske)

 • Authorised Veterinary Nurse
 • Interesser: Anæstesi og Tandsygdomme
 • Languages: Speaking Danish and English

Sejla er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske Sejla blev udannet veterinærsygeplejerske i 2017.

Sejla har en omfattende viden indenfor anæstesi og tandbehandling af hund og kat, og tager sig ligeledes at pasning og pleje af vores indlagte patienter. Sejla er den nyeste medarbejder på vores klinik og vi er stolte og glade for at have hende på vores team.

Du kan træffe Sejla på de fleste hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

 

 

Cleo (klinikhund)

 • Pomeraner og Dogtor
 • Specielle interesser: Forebyggelse af dyrlægeskræk, god kundeservice og markering af sit territorium

Cleo deltog i 3 år på dyrlægeuddannelsen på Den Kongelige Veterinære Landbohøjskole, hvor hun lå på pulten, mens Ann Sophie studerede. Vi er derfor sikre på at Cleo ved mere, end hun giver udtryk for. Cleo er nu ansat som professionel stressterapeut for alle hunde og katte på dyreklinikken og er super dygtig til at holde de små hvalpe i poten, når de kommer til første dyrlægebesøg.

Cleo elsker katte, selvom det ikke er alle katte der elsker hende. Cleo har bl.a. været plejemor for flere kuld killinger på Dyreværnet i Rødovre.

Cleo er 9 år og lægger ikke skjul på at hun har brug for en tandrens hver 3. mdr, for at holde sine tænder smukke og sunde. “Sådan er det bare, når man er Pomeraner”, siger Cleo. Du kan hurtigt kende Cleo, når du ser hende, da Cleo er den eneste pige på klinikken der ikke har hestehale, men en hundehale.

Du kan træffe Cleo på de fleste hverdage. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

Hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid 

Du er altid velkommen til at bestille en tid online eller ringe til os, hvis du har spørgsmål. Du kan træffe os på alle hverdage. Tidsbestilling er nødvendig.

Frederiksberg Dyreklinik & Spa

Nordre Fasanvej 74
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 25 90 08
CVR nummer: 33167652

Åbningstider

Mandag 08.00 - 19.00
Tirsdag  08.00 - 19.00
Onsdag  08.00 - 19.00
Torsdag 08.00 - 19.00
Fredag   08.00 - 16.00


SKADESTUE EFTER AFTALE

Besøg os

2 timers GRATIS parkering foran klinikken*

METRO M1
METRO M2
METRO M3 Cityringen

BUS Nr. 30 – 73 – 74 – 4A

TAXA

* Husk at registrere din bil i en parkerings-app

FIND VEJ

© 2023 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Bestil tid