+45 58 85 54 99

Handelsundersøgelse af hest 

Hestepraksis – Gørlev Dyrekliniks udkørende praksis

Handelsundersøgelse af heste

Når du er køber og sælger hest kan er det vigtigt med en god og grundig handelsundersøgelse

Selvom mange hestehandler ender godt er der desværre nogen der ender i uenighed eller måske endda i retten. For bedst muligt at sikre sig mod senere uenighed anbefaler vi at køber og sælger inden handelen indgår en købekontrakt.

En anden vigtig del af handelen er en sælger-køber erklæring som sikrer at begge parter lever op til deres forpligtelser i forbindelse med handelen.

Købskontrakt, sælger-køber erklæring og en vejledning om køb og salg af heste kan hentes gratis på SEGES hjemmeside her:

Vi tilbyder også en handelsundersøgelse hvor vi sammen med køber og sælger gennemgår hesten. Denne handelsundersøgelse vil også kunne bruges til at få hesten forsikret indenfor 14 dage efter undersøgelsen. Det er dog vigtigt at huske at ikke alle sygdomme vil kunne afsløres ved denne undersøgelse. Som køber er det derfor en god ide at gennemgå sælger-erklæringen med dyrlægen ved handelsundersøgelsen.

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev
Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv