Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 58 85 54 99

Handelsundersøgelse – når du køber eller sælger hest

elvom mange hestehandler ender godt er der desværre nogen der ender i uenighed eller måske endda i retten. For bedst muligt at sikre sig mod senere uenighed anbefaler vi at køber og sælger inden handelen indgår en købekontrakt. Mere juridisk information og et eksempel på en sådan kontrakt kan findes på Hesterådgivningens hjemmeside.

Som køber er det også vigtigt at sikre sig en sælger-erklæring hvori sælger oplyser om sit kendskab til eventuelle sygdomme der kan være skjult på handelstidspunktet. Som sælger er det ligeledes vigtigt at man ikke skjuler eventuelt kendskab om sygdom da det vil kunne medføre at man senere taber en erstatningssag. Et eksempel på en sælgererklæring kan også findes på Hesterådgivningens hjemmeside.

Vi tilbyder også en handelsundersøgelse hvor vi sammen med køber og sælger gennemgår hesten. Denne handelsundersøgelse vil også kunne bruges til at få hesten forsikret indenfor 14 dage efter undersøgelsen. Det er dog vigtigt at huske at ikke alle sygdomme vil kunne afsløres ved denne undersøgelse. Som køber er det derfor en god ide at gennemgå sælger-erklæringen med dyrlægen ved handelsundersøgelsen.

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev
Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv