Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 58 85 54 99

VetPlan – sundhedsplan for kæledyr

Hvorfor skal man vælge en sundhedsordning til sit familiedyr?

Med vores sundhedsplan “VetPlan” får du mulighed for, at tage dig godt af din hund og kat.

Du kan fordele omkostningerne for den behandling og pleje, som er nødvendig for at holde dit kæledyr frisk og frejdig, ud over 12 måneder – og samtidig spare penge!

Betalingen foregår automatisk over PBS, så du kan slappe af, vel vidende at der er styr på sundhedsundersøgelser, behandling og betaling i et helt år – vi kalder det “abonnement på forebyggende behandling”.

Hver klinik som tilbyder “VetPlan”, kan vælge at skræddersy planen så den passer til klinikken. Vi har sammensat en sundhedsplan, som passer til vore klinikker og de behov vi møder hos jer som kæledyrsejere i hverdagen.

Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan forebygge problember og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden – forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr.

Med regelmæssige tjek af kost, tænder, ører, øjne, pels og generelt velbefindende, er det muligt at diagnosticere eventuelle problemer tidligt og undgå unødvendige sygdomme – og regninger!

Læs mere om vores konkrete planer her

Husk det ikke er en forsikring til det syge dyr, men en plan for at holde dit familiedyr sundt og rask.

Rigtig go’ fornøjelse med jeres sunhedsplan. 

Gørlev dyreklinik
Ulstrupvej 21
4281 Gørlev
Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Følg os
Find Vej

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om hund, kat, fugl, hest eller mere eksotiske dyr.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv