Skip to main content

VELKOMMEN TIL VETGRUPPEN

Vi tager os af smådyr og heste i hele Danmark

Dyrlæge i København, Sjælland, Fyn og Jylland

VetGruppen er en sammenslutning af dyrlæger som vil sikre Tryghed, Omsorg og Nærhed for dig og dit kæledyr – både for patient og klient. Vores klinikker som dækker døgnvagt i København, Nordsjælland og Sjælland, samt i Sønderjylland arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige behandling.

Vores stab består af professionelle og kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som alle er forpligtede til videreuddannelse. Desuden har vi også en række medhjælpere ansat.

Fælles for alle ansatte er, at vi er dyrevenner, som sætter stor pris på at omgås og arbejde med dyr. Da vores arbejde jo i bund og grund handler om dit kæledyrs helbred, ve og vel, sætter vi naturligvis altid fagligheden og grundighed i højsæde; samtidig bestræber vi os også på, at både ejer og kæledyr oplever at blive modtaget i en venlig atmosfære, hvor der – til trods for de sterile og kliniske omgivelser – er plads til varme og personlig behandling.

Kort om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Du kan finde information om vores dyreklinikker her på siden – og under hver enkelt klinik.

VetGruppen

Dyrlæger i København, Sjælland, Fyn og Jylland

Vores klinikker er placeret i hele Danmark, og vi dækker således det meste. Vi råder over stort set alt diagnostisk udstyr, blandt andet laboratorium, røntgen, tandrøntgen, ultralyd, CT scanner samt laserkirurgi på vores klinikker,  så vi kan give dig hurtigt svar direkte fra klinikken -og igangsætte en eventuel behandling. Du og dit kæledyr er således aldrig langt fra muligheden for en konsultation hos en engageret, grundig og ansvarlig dyrlæge i København, Sjælland, Fyn og Jylland. På trods af at der er ikke er langt til en af vores dyrlæger, er det ikke altid, at dit kæledyr finder hverken turen til klinikken eller konsultationen behagelig. Mange dyr trives nemlig bedst i vante omgivelser. Derfor tilbyder vi også hjemmekonsultation, så dit kæledyr har mulighed for konsultation i hjemmets trygge rammer. Se mere under den enkelte dyrlægeklinik.

Vetcare

En sundhedspakke som giver vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.
×
Menu
Ring op