Tilbage til vetgruppen.dk
+45 2217 7778
  • ULTRALYDSSCANNING

    HESTEHOSPITAL I ÅRHUS, HERNING OG VENDSYSSEL

ULTRALYDSSCANNING

Ultralydsscanning anvendes meget i reproduktionsarbejdet, hvor jeg laver gynækologiske undersøgelser for at fastslå hoppens status med henblik på inseminering, og til drægtighedsdiagnostik, hvor jeg scanner hoppen for at finde fosterblærer helt ned til 12 dage efter ægløsning.

Ultralydsscanneren er også et uundværligt redskab når jeg ved tvillingedrægtighed klemmer den ene fosterblære. Dette foretages bedst ved drægtigheder der er mellem 14 og 16 dage gamle.

Ultralydsscanning er også velegnet til non-invasiv undersøgelse af bløddele og bindevævsstrukturer, her benytter jeg en avanceret ultralydsscanner, der udstyret med de rette prober (scannerhoveder) gør det muligt for mig at scanne både sener, ledbånd og ledskapsler, som regel i forbindelse med en halthedsundersøgelse. Visse rygbehandlinger kan kun foretages med ultralydsscanneren som guide ved indsprøjtning i ryggens dybere strukturer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

TELEFONTID

Mandag 07.30  – 13.00
Tirsdag  07.30  – 13.00
Onsdag  07.30  – 13.00
Torsdag 07.30  – 13.00
Fredag   07.30  – 13.00

DØGNVAGT &  AKUT BEHANDLING

kontakt.horsedoc@vetgruppen.dk

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest.

© 2023 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
SMS
Ring op
Mail