Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Jobopslag

Dyrlæge søges til Aabenraa og Tønder Dyrehospital

VETgruppen søger en dyrlæge til vores Dyrehospitaler i Sønderjylland med erfaring i at arbejde på en smådyrsklinik, og med ambitioner omkring faglig udvikling. Stillingen er på fuld tid med vagter på A kontrakt og er ikke tidsbegrænset.

VETgruppen er en landsdækkende kæde af dyreklinikker og -hospitaler, og vi bygger på tryghed for klienterne, som sikres via faglig kvalitet, omsorg for patient og klient fordi vi har dyrenes sundhed som vores primære fokus, og nærhed fordi vi ønsker at være tæt på vores klienter og patienter med lokale klinikker.

Vi har egen uddannelsesafdeling – CampusVET – som sikrer et bredt kvalitetsudbud af uddannelser til såvel dyrlæger som veterinærsygeplejersker.

Stillingen

Du bliver en del af vores team på 3 dyrlæger og 3 veterinærsygeplejersker. Vi er 2 veletablerede dyrehospitaler med god kvalitet og godt kundeunderlag, og du vil blive en del af et team, som samarbejder godt om at pleje og behandle patienter, og dermed giver kunderne den bedste oplevelse under deres besøg hos os.

Hospitalerne

Vi fokuserer alene på almen smådyrspraksis, og er meget veludstyrede, med ultralyd, blodanalyse og tandplejeudstyr.  Hospitalerne har rummelige velfungerende og centralt beliggende lokaler.

Uddannelse

I forbindelse med ansættelsen i Aabenraa/Tønder Dyrehospitaler forventes det, at du fokuserer på at dygtiggøre dig som dyrlæge via kurser og eventuel uddannelse i et speciale. I VETgruppen har du mulighed for at fordybe dig i et fagligt område, som du synes er spændende, samtidig med at hospitalerne bliver endnu mere relevante for henvisninger og direkte kunder.

Vi forventer, at du er:

  • Uddannet dyrlæge
  • Har erfaring fra arbejde mindst 3 år i anden dyreklinik
  • Er fagligt nysgerrig, og eventuelt et speciale som du ønsker at udvikle

Vi kan tilbyde dig:

  • En spændende arbejdsplads og fleksibel i stor udvikling
  • Mulighed for at kunne tilrettelægge dit eget arbejde
  • Individuelle efteruddannelsesplaner til alle fastansatte

Tiltrædelse straks.

Send din ansøgning til torsten.aabenraa@vetgruppen.dk hurtigst muligt inden 1. august 2020

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Klinikleder Torsten Hansen, på tlf. 23 25 63 57

Ansøgningsfrist
1. august 2020
Klinik
Aabenraa Dyrehospital
Tønder Dyrehospital
Sendes til
torsten.aabenraa@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
+45 23256357

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv