Skip to main content

Klinikleder til Billund Dyreklinik

Er du dyrlæge og interesseret i ledelse? Vi har en spændende mulighed for at du kan prøve kræfter med gradvis ledelsesansvar. 

Dyrlæge, med interesse i ledelse, søges til veldrevet smådyrsklinik i Billund

Vi søger en ny dyrlægekollega til vores team på Billund Dyreklinik. Den nye stilling består i gradvis overtagelse af ledelse i rollen som klinikleder samt klinisk dyrlæge arbejde i smådyrspraksis. Vi vægter tid til klienten, fagligt korrekte behandlingsmuligheder og sparring, trivsel, efteruddannelse og et godt sammenhold højt. Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, røntgenundersøgelser, laboratoriediagnostik samt tandundersøgelser og -behandlinger. Klinikken er udstyret med røntgen, digital røntgen, ultralyd, laser mm. Eget laboratorium på vej. 

Vi leder efter en dyrlæge med 5-10 års erfaring fra klinisk smådyrspraksis. Det er vigtigt at du har en bred faglig grundviden indenfor smådyrspraksis. Du skal have lyst til at gå videre i din karriere af ledelsesvejen, hvor du kan skabe overblik og engagere dit team i hverdagen. Erfaring som leder er ikke et krav.

Du vil blive en del af vores team på 3 dyrlæger, 2 VSP’er og 1 receptionist

Rollens som klinikleder vil gradvist overgå til dig, da klinikkens nuværende grundlægger og klinikleder, Anna Hørlück fortsat vil arbejde på klinikken, men ønsker mere tid til det kliniske dyrlægearbejde. I klinikkens lille teams lægges der stor vægt på en fladstruktur og et godt og åbent kollegaskab. Det er vigtigt at denne ånd videreføres af den nye klinikleder. Du vil i rette tempo få mere og mere ansvar i rollen som klinikleder.

VetGruppen har en diplomuddannelse i ledelse for ledere og kommende ledere i Vetgruppen. Du vil som en del af ansættelsen blive tilbudt denne uddannelse.

Bæredygtighed og arbejdsglæde

VetGruppen fokuserer på den bæredygtige arbejdsplads, forstået sådan at vi skal holde til og finde glæde i vores arbejdsliv. Gennem trivselsfokus, Great Place to Work certificering og inhouse uddannelse i stress og krisehåndtering, kommunikation og samarbejde styrker og udvikler vi den gode arbejdsplads.

Faglig efteruddannelse

Kontinuerlig uddannelse er vigtig for VetGruppen. Vores egen efteruddannelsesafdeling, CampusVet, faciliterer et væld af kurser, både praktiske, webinarer og længerevarende forløb som GPCert eller masteruddannelse. For dig som ønsker ledelsesvejen til byder en 2-årig diplomlederuddannelse.

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Anna Hørlück på tlf. 7588 1005. 

Send din ansøgning til Anna Hørlück på anna.billund@vetgruppen.dk. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder løbende samtaler.

Spørgsmål til stilling

Spørgsmål vedr. stilling rettes til Anna Hørlück på tlf. +45 7588 1005 eller mail anna.billund@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt