Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Jobopslag

Dyrlæge søges til Birkerød Dyreklinik 

Vi søger en dyrlæge til vores dyreklinik i Birkerød. 

Den store tilgang af patienter til vores klinik har givet os behov for at udvide med endnu en erfaren dyrlæge. 

Du vil i stillingen blive en del af vores team på 12 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejersker, 5 VSP’elever, 1 vært og 7 dyrlægestuderende. Du skal sammen med teamet på Birkerød Dyreklinik udrede og behandle henviste, indlagte og ambulante patienter, og gennem hele behandlingsforløbet give kunderne den bedste mulige oplevelse karakteriseret ved faglighed, tryghed og nærhed.  

Stillingen er en fast stilling på 25 timer ugentligt. Derudover der til stillingen knyttet hverdags- og weekendvagter, som honoreres som A-vagt. 

Ud over at være en almen smådyrspraksis fungerer Birkerød Dyreklinik også som vagt- og henvisningshospital. Klinikken råder over avanceret udstyr som CT-scanner, fuld digital røntgen endoskopiudstyr, ultralyd og et in-house laboratorie, der kan udføre de fleste tests.  

 Vi forventer, at du er: 

  • Uddannet dyrlæge  
  • Fleksibel og løsningsorienteret  
  • Ønsker at gøre en ekstra indsats for at løse opgaverne 
  • Interesseret i at blive en del at et ungt og dynamisk team i rivende udvikling  
  • Gerne har erfaring fra henvisningspraksis, men dette er ikke et krav. 

 Vi kan tilbyde dig:  

  • Et stærkt socialt fagligt fælleskab 
  • En spændende arbejdsplads i stor udvikling 
  • Mulighed for at påvirke dit eget arbejde 
  • Indflydelse på egen efteruddannelse 
  • En fleksible og ung arbejdsplads, hvor alt er muligt 

 VETgruppen er et dansk fælleskab af i øjeblikket 18 dyreklinikker. Vi får mange henvisninger fra andre VETgruppen klinikker fællesskabet, men modtager også henvisninger fra mange eksterne dyreklinikker. Vi ønsker på Birkerød Dyreklinik at give vores kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge samtidig med, at vi kan tilbyde de specialiserede udredninger og behandlinger som forbindes med et moderne dyrehospital. 

For dig som kommende medarbejder kan VETgruppen tilbyde rig mulighed for faglig og personlig udvikling under ordnede forhold. VETgruppens egen efteruddannelseafdelingCampusVET, faciliterer bl.a. praktiske kurser med anerkendte forelæsere i emner efterspurgt af medarbejderne. 

Vi tror på, at et stærkt socialt og kollegialt fællesskab er væsentligt for en god og velfungerende hverdag. 

 Har vores stillingsopslag fanget din interesse, så send din ansøgning til klinikleder Asger von Wenck aw.birkeroed@vetgruppen.dk inden 15. februar 2021. Jobsamtaler vil blive afholdt løbendeSpørgsmål vedr. stillingen kan stilles til klinikleder Asger von Wenck, på tlf. 23926395. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
15. februar 2021
Hovedgaden 25
3460 Birkerød
Sendes til
Asger Wenck
Sprørgsmål til stilling
+45 2392 6395

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv
Cookie- og privatlivspolitik