Dyrlæge søges til Falke Dyreklinik

Dyrlæger søges til Falke Dyreklinik 🐾

Vi er en almen smådyrspraksis, hvor vi tilser både medicinske og kirurgiske patienter, herunder også en del tandpatienter.
 
På nuværende tidspunkt deltager klinikken ikke i en fast vagtordning, men dette vil være en mulighed på sigt.
 
Klinikken er veludstyret med store lyse konsultationsrum, up-to-date anæstesi og monitorering, digital røntgen og ultralyd, samt in-house laboratorie og en moderne tandunit med IM3 røntgen.
 
Du vil blive en del af vores skønne team bestående af 4 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker og 1 VSP-elev samt en receptionist. Vi er et ungt team med samlet mange års erfaring, forskellige specialer og interesseområder.
Vi vægter god stemning og team-arbejde på klinikken højt, samtidig med, at vi tilstræber god service og et højt fagligt niveau.
Det skal være både spændende og hyggeligt at gå på arbejde, så vi alle kan gå glade hjem – selv efter de travle dage.
Vi er sociale og holder af hinanden – og vores fredags øl!
 
Stillingen er som udgangspunkt 32-37 timer ugentligt.
 
Falke Dyreklinik er en del af Vetgruppen, hvilket betyder at alle medarbejdere tilbydes rig mulighed for faglig og personlig udvikling gennem VetGruppens CampusVet, som tilbyder teoretiske og praktiske kurser med anerkendte forelæsere.
 
Vores klinik er centralt beliggende i Næstved.
Næstved er Sydsjællands store provinsby, smukt beliggende ud til fjord og skov, og tæt på hav og sandstrand. Byen og kommunen er i rivende udvikling og har et stigende indbyggertal. Her er gode institutioner og skoler, samt et godt kulturmiljø.
Næstved har direkte togforbindelser (49 min) til København.
 
Kunne du tænke dig at blive en del af vores dygtige team, så send din ansøgning til klinikleder Sif Berg på sif.falke@vetgruppen.dk
 
SU den 15. juni 2022. Jobsamtaler vil blive afholdt løbende og der er tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Sif Berg, på tlf. 3137 6701 📞
Ansøgningsfrist
15. juni
Falke
Dyreklinik
Spørgsmål til stilling
Sif Berg: 31 37 67 01

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu