• KARRIERE I VETGRUPPEN

Smådyrsdyrlæge til Dyreklinikkerne Galten & Ry

Ønsker du at arbejde i en skøn smådyrspraksis beliggende ved Søhøjlandets smukke natur, men alligevel tæt på storbyen Århus? Og være en del af VetGruppens voksende fællesskab af klinikker? Vi tilbyder en fastansættelse på 30-37 timer, alt efter hvad der passer ind i dit liv.

Vores klinikker i Galten og Ry råder over direkte digital røntgen og tandrøntgen, ultralydsscanner og Idexx in-house laboratorie. Vi har mange tandpatienter – kort sagt får du rig mulighed for faglig udvikling på mange områder. Vi ønsker nemlig medarbejdere der er fagligt nysgerrige, og som vil udfordres gennem efteruddannelse – VetGruppens egen efteruddannelsesafdeling, CampusVet, faciliterer bl.a. praktiske kurser med anerkendte forelæsere i emner efterspurgt af medarbejderne.

Du vil blive den fjerde dyrlæge i vores erfarne team på tre dyrlæger, tre veterinærsygeplejersker, to VSP-elever og en klinikassistent, hvor vi vægter hinanden og fællesskabet højt. Du vil desuden blive en del af praksis spændende udvikling, da vi er i gang med at opgradere vores klinik i Ry. Stillingen er vagtfri som udgangspunkt, men på kort sigt er der mulighed for at få vagter hos en af VetGruppens omkringliggende vagthospitaler.

VetGruppen er en dansk kæde af pt. 45 dyreklinikker. Vi ønsker at give vores kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge samtidig med, at vi kan tilbyde de specialiserede behandlingstilbud, som forbindes med et moderne dyrehospital. Vi tror på, at et stærkt socialt kollegaskab er væsentligt for en god og velfungerende hverdag.

Send din ansøgning til turi.galten@vetgruppen.dk –  ansøgningsfrist er forår 2023, men vi afholder løbende samtaler i perioden. Ring endelig hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi kan i dagtimerne træffes på klinikkens hovednummer 8694 3080 og er det weekend/aften, kan du kontakte Ryan Thomsen på 4190 5280 eller Turi Cramers på 2211 0433.

Tiltrædelse
Forår 2023
Galten
Ry
turi.galten@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
Turi Cramer
2211 0433
Ryan Thomsen
4190 5280

%

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu