• Dyrlæge i Galten & Ry

Vi vil gerne tale med dig!

Kan du se dig selv arbejde i en skøn smådyrspraksis beliggende i Søhøjlandets smukke natur – kun 15 km fra Århus, så skal du læse videre herunder.

Vi er netop på udkig efter en dyrlæge, måske har du 3 års erfaring med dig, som brænder for at gøre en forskel for patienters sikkerhed og tryghed. Vi har en stabil og trofast kerne af medarbejdere og nære relationer til vores kunder.

Hvem er vi?

Som dyrlæge i Galten & Ry vil du blive en del af et team af vores erfarne team på tre dyrlæger, 4 veterinærsygeplejersker, to VSP-elever og en klinikassistent, hvor vi vægter hinanden og fællesskabet højt. Du vil desuden blive en del af praksis spændende udvikling, da vi er i gang med at opgradere vores klinik i Ry. Stillingen er vagtfri som udgangspunkt, men på kort sigt er der mulighed for at få vagter hos Dyrehospital Nordre.

Vi tilbyder dig rig mulighed for faglig udvikling på mange områder. Vi ønsker nemlig at vores medarbejdere, er fagligt nysgerrige, og som vil udfordres gennem efteruddannelse. Vi er en del af VetGruppen, som har deres egen efteruddannelsesafdeling. CampusVet faciliterer bl.a. praktiske kurser med anerkendte forelæsere i emner efterspurgt af medarbejderne.

VetGruppen bygger på værdierne tryghed, omsorg og nærhed for vores klienter – for medarbejderne anser vi, at tillid, frihed under ansvar og faglig udvikling er væsentlig for medarbejdertrivsel samt fastholdelse.

Klinikken har alt, du har behov for til at yde dit allerbedste – nemlig at hjælpe vores patienter med at få et sundt og godt liv. Vi har en afslappende og nede-på-jorden atmosfære, hvor tingene er lige til.

Dyrlægen i dig

Vi drømmer om én, som kan indtræde i klinikkens arbejdsopgaver og har evne og lyst til at tage fra. Du må gerne have et par år med dig, så du ved, hvordan man begår sig på en klinik. Det vigtigste er, at du har hjertet på rette sted, er engageret, empatisk, fagligt interesseret i at gøre en forskel for vores patienter og klienter.

Stillingen er på fuldtid og vi kan godt aftale deltid – vi er fleksible, hvis du er det 😊

Vi tilbyder

  • en spændende hverdag
  • faglig udvikling
  • kollegial opbakning fra teamet og Dyrehospitalet Nordre
  • søde kendte klienter
  • lokal klinik med nære relationer
  • mulighed for at få et stort netværk på tværs af VetGruppen.

Der hvor ansøgningen skal hen

Stillingen ønskes besat snarest. Så send dit motiverede brev og CV til Turi på mail turi.galten@vetgruppen.dk og har du lyst til at høre mere om os og stillingen, kan du i dagtimerne træffe os på klinikkens hovednummer 8694 3080 og spørg efter Turi eller Ryan. Er det weekend/aften, kan du kontakte Ryan Thomsen på 4190 5280 eller Turi Cramers på 2211 0433. SØG nu – vi kan ikke vente med at høre fra dig.

TILMELD DIG
VORES NYHEDSBREV

Design Escapes
VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Følg os

×
Menu
Døgnvagt