Karriere i VetGruppen

Dyrlæge søges til veldrevet smådyrsklinik i Helsinge

Vi søger en ny dyrlægekollega til vores team i vores driftige smådyrsklinik Helsinge Dyreklinik i Nordsjælland. Vi vægter tid til klienten, fagligt korrekte behandlingsmuligheder og sparring, trivsel, efteruddannelse og et godt sammenhold højt.

Du vil blive en del af vores team på tre dyrlæger og en VSP.

Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, røntgenundersøgelser, laboratoriediagnostik samt tandundersøgelser og -behandlinger.

Klinikken er udstyret med eget laboratorium, digital røntgen og ultralyd.

Vi tilbyder dig

  • Arbejde i klinisk smådyrspraksis, gode kolleger, tid til dine patienter og klienter, spændende akutarbejde og mange muligheder for efteruddannelse
  • At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket 50 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler
  • Fastansættelse som kan tilpasses dine ønsker om fuldtid eller deltid

Vi forventer

  • At du er uddannet dyrlæge, ønsker at efteruddanne dig og bidrager med smil og engagement til et stærkt kollegaskab.
  • Interesseret i at blive en vedvarende del af et dynamisk team i vækst.

Bæredygtighed og arbejdsglæde

VetGruppen fokuserer på den bæredygtige arbejdsplads, forstået sådan at vi skal holde til og finde glæde i vores arbejdsliv. Gennem trivselsfokus, Great Place to Work certificering og inhouse uddannelse i stress og krisehåndtering, kommunikation og samarbejde styrker og udvikler vi den gode arbejdsplads.

Nyansatte medarbejdere kommer altid på introkursus af 2-3 dages varighed, hvor du blandt andet bliver undervist og trænet i emergency care inkl. akutte kirurgiske indgreb, anæstesi, regnskab for newbies og work-lifebalance, så din jobstart hos os bliver så optimal og tryg som muligt.

Faglig efteruddannelse

Kontinuerlig uddannelse er vigtig for VetGruppen. Vores egen efteruddannelsesafdeling, CampusVet, faciliterer et væld af kurser, både praktiske, webinarer og længerevarende forløb som GPCert eller masteruddannelse. For dig som ønsker ledelsesvejen tilbyder vi en 2-årig diplomlederuddannelse.

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Jens Bakkegaard på tlf. 4042 5094. Send din ansøgning inden den 30. september 2022 til jens.helsinge@vetgruppen.dk. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder løbende samtaler.

Tiltrædelse
Snarest
Helsinge
Dyreklinik
Spørgsmål til stilling
Jens: 4042 5094

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu