Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Dyrlæge søges til Trollesminde Dyreklinik
 

Dyrlæge søges til Trollesminde Dyreklinik i Hillerød

Vi søger en dyrlæge til Trollesminde Dyreklinik, med interesse for familiedyr. Praksis erfaring er en fordel, men ikke en betingelse. Stillingen er i udgangspunktet fuld tid uden vagtforpligtigelse.

Klinikken er en del af VetGruppen, en kæde af dyreklinikker, der har faglighed som den væsentligste drivkraft.

Trollesminde

Trollesminde er en veletableret smådyrs-klinik, med god, fast kundekreds, og vi har mange henvisninger. Vi har et stærkt samarbejde på klinikken, og vi arbejder fokuseret med at bevare og udbygge den faglige kapacitet og ønsker at tilbyde flere fagspecialer fremover.

Vi har travlt, især inden for vores henvisningsområder, som er Dermatologi og Reproduktion.

Stillingen

Du bliver en del af et team på 2 dyrlæger og 3 veterinærsygeplejersker, hvoraf 2 er fagveterinærsygeplejersker i anæstesi, samt 3 elever. Vi arbejder i behandlingsteams og har en meget effektiv og velplanlagt hverdag.

Klinikken

Klinikken er indbydende med store lyse undersøgelsesrum, og vi råder over rigtig gode operationsfaciliteter, digital røntgen, ultralydsscanner, fuldt Idexx laboratorium m.m.

Uddannelse

På klinikken har vi fokus på personalets faglige og personlige udvikling, og vi ønsker medarbejdere, der er fagligt nysgerrige, og som vil udfordres fagligt gennem efteruddannelse og selvstudie.

Stillingen giver mulighed for at fordybe sig i et fagligt område, som er relevant for klinikken, og dermed er med til at sikre, at klinikken bliver endnu mere relevant for henvisninger og egne klienter.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er uddannet dyrlæge, med speciale i et smådyrsrelevant område.

Tiltrædelse straks

Send din ansøgning til nordberg.trollesminde@vetgruppen.dk

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til dyrlæge Søren Nordberg, på klinikkens telefon 48 25 51 04

Ansættelse
Snarest muligt
Trollesminde Dyreklinik
3400 Hillerød
Sprørgsmål til stilling
+45 4825 5104

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv