Skip to main content

Sjældent spændende job som dyrlæge! 

Dyrlægecentret Brædstrup-Tørring-Uldum blev dannet i 2006 ved en sammenlægning af de eksisterende praksis i Brædstrup og i Tørring-Uldum.

Dyrlægecentret Brædstrup

Dyrlægecentret er en veludstyret praksis beliggende i Brædstrup, hvor vi behandler hund, kat og andre kæledyr. Derudover har vi udkørende praksis hvor vi behandler kvæg, heste og andre husdyr. For nyligt blev vi en del af VetGruppen, der er en stor sammenslutning af dyrlægeklinikker i Danmark.

Vi råder over mange moderne faciliteter såsom Agfa digital røntgen, scanner, Storz endoskop, laboratorieudstyr, tandunits/tandrøntgen m.m.

Vi søger endnu en dyrlæge, der vil indgå i vores stærke team, som består af 7 dyrlæger, 3 autoriserede veterinærsygeplejersker og 4 veterinærsygeplejerskeelever.

Åben profil

Vi leder efter dig, som har lyst til at gøre en forskel for vores patienter. Om du har lyst til at arbejde deltid eller fuldtid gør vi plads til dig.

Du har en bred faglig interesse, og hvis du kan lide at arbejde med tænder, ser vi det som et plus. Har du erfaring fra klinisk praksis, så er vi åbne.

Tøv ej hvis du ingen erfaring fra praksis har – vi vil gerne læse din ansøgning.

Vigtigst for os er nemlig at du brænder for dit fag. Du skal være engageret og ansvarsbevidst. Du skal være fagligt interesseret i at gøre en forskel for vores patienter og vores klienter, og du skal kunne lide den nære klient-kommunikation. Vi forventer at du har lyst til at bidrage med smil og engagement til et stærkt kollegaskab på klinikken. Vi vægter den gode kemi højt, og vi holder personalearrangementer hvor vi nyder at tilbringe tid sammen udenfor klinikken.

Vi tilbyder efteruddannelse og meget mere!

Vi ønsker vores medarbejdere er fagligt nysgerrige, og har lyst til at udfordres gennem kurser og efteruddannelse. Hos er det at udvise tillid, kollegialt sammenhold samt udøve vores professionalisme en del af vores kerneværdier. Vi er en del af VetGruppen A/S og derfor en del af et dansk større fællesskab som inkluderer mere end 50 smådyrsklinikker samt større dyrehospitaler landet over.

Vi har et samarbejde på tværs af klinikkerne i Vetgruppen, og hjælper hinanden med faglig sparring og henvisninger. Vi kan tilbyde vores patienter specialiserede udredninger og behandlinger på et af vores større dyrehospitaler. VetGruppens fællesskab kommer derfor både vores patienter, vores medarbejdere og den faglige udvikling til gavn. VetGruppen har derudover sit eget CampusVet.

Er stillingen interessant for dig?

  • Send gerne din ansøgning til npk.braedstrup@vetgruppen.dk
  • Spørgsmål rettes til klinikleder Niels Peter Koed npk.braedstrup@vetgruppen.dk evt. mobil 40562900.
  • Samtaler vil blive afholdt løbende
  • Tiltrædelse: Efter aftale
  • Fastansættelse på fuldtid eller efter aftale – vi er fleksibel for den rette kandidat.

Spørgsmål til stilling

Spørgsmål rettes til Niels Peter Koed på npk.braedtrup@vetgruppen.dk eller tlf. 40562900

×
Menu
Døgnvagt