• Hospitalsdyrlæge Nordre Dyrehospital, Århus

Nu har du muligheden for at blive en del af team Nordre Dyrehospital – VetGruppen i Lystrup ved Århus i vores spændende og helt nyoprettede stilling som hospitalsdyrlæge. 

Nordre Dyrehospital er et moderne dyrehospital med et stort patientflow og mange akutte patienter og henvisninger. Som hospitalsdyrlæge bliver du den primære dyrlæge på de indlagte patienter, samt de patienter vores dyrlæger på akutsporet tager ind til videre udredning. 

Du er fagligt dygtig, brænder for det spændende kliniske arbejde og trives med at være sparingspartner for dine kolleger. 

Arbejdet er alsidigt og du har rig mulighed for at tilpasse både arbejdstid, timeantal og din egen faglige udvikling. 

Du bliver en del af det vores fantastiske team på 6 dyrlæger, 9 veterinærsygeplejersker, 1 elev samt 1 bogholder. 

Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, samt flere former for speciel kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, røntgenundersøgelser, laboratoriediagnostik samt tandundersøgelser og -behandlinger. 

Hospitalet er veludstyret blandt andet med inhouse laboratorium, digital røntgen, ultralyd, endoskopi, avanceret ortopædkirurgi, rehabilitering og kiropraktik. 

Vi tilbyder dig 

  • Arbejde i klinisk smådyrspraksis med gode kolleger, tid til dine patienter og klienter, spændende intern medicinsk arbejde og mange muligheder for efteruddannelse 
  • At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket 50 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler 
  • Ansættelse som kan tilpasses dine ønsker om fuldtid eller deltid 
  • Mulighed for vagtarbejde i weekender og eventuelt i hverdage. Vagtarbejdet aflønnes på A-kontrakt og vedrører udelukkende smådyr 

 
 Vi vægter gensidig respekt og tillid mellem kollegerne meget højt og derved har vi et team med godt humør og smil på læben. 

Bæredygtighed og arbejdsglæde 

VetGruppen fokuserer på den bæredygtige arbejdsplads, forstået sådan at vi skal holde til og finde glæde i vores arbejdsliv. Gennem trivselsfokus, Great Place to Work certificering og inhouse uddannelse i stress og krisehåndtering, kommunikation og samarbejde styrker og udvikler vi den gode arbejdsplads. 

Nyansatte medarbejdere kommer altid på introkursus af 2-3 dages varighed, hvor du blandt andet bliver undervist og trænet i emergency care inkl. akutte kirurgiske indgreb, anæstesi, regnskab for newbies og work-lifebalance, så din jobstart hos os bliver så optimal og tryg som muligt. 

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Jacob Schrøder Andersen på tlf. 8622 1951. Send din ansøgning på jacob.nordre@vetgruppen.dk. Vi afholder løbende samtaler og vi glæder os til at høre fra dig! 

 Vi glæder os til at høre fra dig og venter gerne på den rette.

Tiltrædelse
1. snarest 2023
Lystrup
Århus
jacob.nordre
@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
Ring 8622 1951

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu