HR-medarbejder søges til VetGruppen

HR-medarbejder søges til VetGruppen

Vi er i VetGruppen midt i en rivende udvikling. Vi har brug for at styrke vores HR område med dig, som har lyst og evner til at arbejde med HR sammen med VetGruppen klinikkerne og os på VetGruppens kædekontor. 

Det er en nyoprettet stilling, hvor fokus er på udvikling af medarbejdere og samarbejde med vores klinikledere om nyansættelser, kompetenceudvikling, kontrakter, overenskomster mm. Samtidig bliver du en del af arbejdsgruppen, som arbejder med Great Place To Work. 

VetGruppen startede i 2019. Vi er en kæde af dyreklinikker i Danmark på pt 40 dyreklinikker og omkring 350 medarbejdere. Dyreklinikkerne ligger over hele Danmark og drives af den enkelte klinikleder.

Stillingen er 37 timer ugentligt og placeret i Birkerød. Det er muligt at have hjemmearbejdsplads også. Vi forventer, at du har relevant en uddannelse eller erhvervserfaring inden for HR. Løn efter kvalifikationer.

Vi kan tilbyde dig:

  • Et stærkt socialt fælleskab
  • En spændende arbejdsplads i stor udvikling
  • Mulighed for at kunne påvirke dit eget arbejde
  • En fleksible arbejdsplads, hvor alt er muligt

Har dette vakt din interesse, så send din ansøgning til Mia Hørdum Søderlund på mhs@vetgruppen.dk Jobsamtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt. Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Mia Hørdum Søderlund, på tlf. 24769895.

Tiltrædelse
Snarest
VetGruppen
Kædekontor
Spørgsmål til stilling
Mia Hördum Søderlund: 2476 9895

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu