Klinikleder søges til Hundested

Klinikleder søges til Dyrlægegården Hundested

VetGruppen søger klinikleder til velfungerende smådyrsklinik i Hundested. Vores nuværende klinikleder Lene Schrøder på Dyrlægegården Hundested Dyreklinik flytter til Bornholm og bliver fuldtidsgedemejerist.

Vi leder efter den rette person til at drive, lede og motivere vores team til med trivsel, medarbejderudvikling og faglig professionalisme for øje.

Vi forestiller os at du:

  • Er uddannet dyrlæge, veterinærsygeplejerske eller har anden relevant erfaring fra klinisk smådyrspraksis.
  • Er struktureret og kan lede og fordele det daglige arbejde på en smådyrsklinik. Erfaring er en fordel med ikke et must.
  • Er ambitiøs og motiveret til at dygtiggøre dig inden for ledelse
  • Har flair for og kan lide administrative opgaver
  • Kan støtte og motivere dit team til vokse i fællesskab
  • Motiverer dine kolleger og medmennesker til at blive bedre

Klinikken har et godt velfungerede fast team bestående af 6 medarbejdere i hyggelige rammer midt i Hundested. Klinikken tilser hunde, katte, kaniner og andre smådyr. Klinikken har røntgen, tandunit, inhouse laboratorium og ultralydsscanner. Du vil på baggrund af din faguddannelse eller specialisering indgå i det daglige arbejde på klinikken ved siden af ledelsesopgaverne.

VetGruppens klinikker drives og styres af den enkelte klinikleder. VetGruppens driftteam støtter dig som klinikleder med efteruddannelse, markedsføring, økonomi, budgetlægning, investeringer, HR og løn.

Du vil referere til VetGruppens administrerende direktør Jesper Gedsø Smith.

Som klinikleder får du mulighed for at præge og udvikle dit klinikteam til en velfungerende professionel og rentabel dagligdag. Du vil endvidere blive tilbudt en diplomlederuddannelse, samt mulighed for at blive medejer i VetGruppen. 

VetGruppen er en dansk kæde af pt. 36 dyreklinikker. VetGruppens vision er at blive landsdækkende full service kæde, hvor vi lokalt kan tilbyde alle behandlinger til vores patienter. Vores klinikker har et tæt samarbejde inden for samme geografiske område, hvor patienter henvises til den fagligt bedste behandling.

Vores mission er, at give vores kunder den nære kontakt, som de forbinder med den lokale dyrlæge samtidig med, at vi kan tilbyde specialiserede behandlingstilbud fra et moderne dyrehospital.

Vi styrker Vetgruppens faglighed gennem massiv efteruddannelse i vores eget kursuscenter samt med danske og internationale efteruddannelsesudbydere, lokale mentorordninger og erfaringsudveksling. Vi tror på, at et stærkt socialt kollegaskab er væsentligt for den gode, velfungerende og udviklende hverdag.

Vi ønsker stillingen ønskes besat snarest muligt, og samtaler vil foregå løbende. Kontrakten er jobløns kontrakt.

Henvendelse til Jesper Gedsø Smith på email:  jgs@vetgruppen.dk eller tlf: 61708557

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse
Snarest
Dyrlægegården
Hundested
Spørgsmål til stilling
Jesper Gedsø Smith: 6170 8557

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv