Vi søger ortopædi-kollega 

Dyrlæge med speciale i ortopædi, søges til veldrevet smådyrsklinik i Aarhus

Vi søger en ny dyrlægekollega til vores team i vores smådyrsklinik Nordre Dyrehospital i Lystrup ved Aarhus.

Vi vægter tid til klienten, fagligt korrekte behandlingsmuligheder og sparring, trivsel, efteruddannelse og et godt sammenhold højt.

Du vil blive en del af vores team på 6 dyrlæger, 9 VSP’er, 2 elever samt 1 bogholder.

Vi udfører rutinemæssigt alle almindelige former for kirurgi, samt flere former for speciel kirurgi, medicinsk diagnostik og behandling, røntgenundersøgelser, laboratoriediagnostik samt tandundersøgelser og -behandlinger.

Klinikken er udstyret med eget laboratorium, digital røntgen, ultralyd, artroskopi, alt udstyr indenfor knæoperationer og i nærmeste fremtid CT-scanner.

Vi tilbyder dig

  • Arbejde i klinisk smådyrspraksis med gode kolleger, tid til dine patienter og klienter, spændende akutarbejde og mange muligheder for efteruddannelse
  • At blive en del af VetGruppen, som er et dansk fællesskab af i øjeblikket 50 dyreklinikker. Vi har et tæt samarbejde på tværs af klinikkerne og hjælper hinanden med henvisninger og faglig sparring. På den måde giver vi vores klienter den nære og lokale kontakt, samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede udredninger og behandlinger på vores større dyrehospitaler
  • Fastansættelse som kan tilpasses dine ønsker om fuldtid eller deltid
  • Mulighed for vagtarbejde på hverdage og i weekender. Vagtarbejdet aflønnes på A-kontrakt og vedrører udelukkende smådyr

Vi forventer

  • At du er uddannet dyrlæge, ønsker at efteruddanne dig og bidrager med smil og engagement til et stærkt kollegaskab.
  • At du har lyst til at tage ansvaret for det ortopædiske team, samt have stor medindflydelse og ser dette som en mulighed, til at drive ortopædien i den retning som du også finder spændende.

Bæredygtighed og arbejdsglæde

VetGruppen fokuserer på den bæredygtige arbejdsplads, forstået sådan at vi skal holde til og finde glæde i vores arbejdsliv. Gennem trivselsfokus, Great Place to Work certificering og inhouse uddannelse i stress og krisehåndtering, kommunikation og samarbejde styrker og udvikler vi den gode arbejdsplads.

Nyansatte medarbejdere kommer altid på introkursus af 2-3 dages varighed, hvor du blandt andet bliver undervist og trænet i emergency care inkl. akutte kirurgiske indgreb, anæstesi, regnskab for newbies og work-lifebalance, så din jobstart hos os bliver så optimal og tryg som muligt.

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Jacob Schrøder Andersen på tlf. 8622 1951. Send din ansøgning på jacob.nordre@vetgruppen.dk. Vi afholder løbende samtaler og vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse
Snarest
Nordre Dyrehospital
Århus
jacob.nordre@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
Ring 86221951

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

© 2022 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu