Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Jobopslag

Vagtdyrlæger søges til Birkerød Dyreklinik

Vi søger 2 dyrlæger til Birkerød Dyreklinik med interesse i akutmedicin. Stillingen er på 19 timer med vagter på A kontrakt og er ikke tidsbegrænset. Der vil være mulighed for flere timer på sigt.

Du bliver en del af vores team på 21 dyrlæger, 10 veterinærsygeplejersker, 10 VSP’elever, 2 værter samt 18 dyrlægestuderende fordelt på tre klinikker, hvor du sammen med resten af teamet skal behandle indlagte og ambulante patienter, samt give kunderne den bedste oplevelse under deres besøg hos os. Dit primære arbejdsområde vil være udredning af de medicinske patienter. Stillingen inkluderer weekendvagter som honoreres som A-vagt.

VETgruppen er en dansk kæde af dyreklinikker. Vi ønsker at give vores kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge samtidig med, at vi kan tilbyde specialiserede behandlingstilbud. For dig som kommende medarbejder kan VETgruppen tilbyde rig mulighed for faglig og personlig udvikling under ordnede forhold. VETgruppens egen efteruddannelseafdeling faciliterer bl.a. praktiske kurser med anerkendte forelæsere i emner efterspurgt af medarbejderme. Vi tror på, at et stærkt socialt kollegaskab er væsentligt for en god og velfungerende hverdag.

Valby Dyreklinik, Amices Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik arbejder tæt sammen både om medarbejdere og patienter. Klinikkerne fungerer som almen smådyrspraksis og som vagt- og henvisningsklinikker. Klinikkerne har avanceret udstyr som f.eks. CT-scanner, endoskopiudstyr, laserkirurgi og ultralyd.

Vi forventer, at du er:

  • Uddannet dyrlæge
  • Har evt. erfaring fra smådyrsklinik med vagt
  • Fleksibel og løsningsorienteret
  • Ønsker af natur at gøre en ekstra indsats for at løse opgaven endnu bedre
  • Interesseret i at blive en vedvarende del at et ungt og dynamisk team i rivende vækst

Vi kan tilbyde dig:

  • Et stærkt socialt fælleskab
  • En spændende arbejdsplads i stor udvikling
  • Mulighed for at kunne påvirke dit eget arbejde
  • Indflydelse på egen efteruddannelse
  • En fleksible og ung arbejdsplads, hvor alt er muligt

Tiltrædelse 1. oktober 2020.

Send din ansøgning til aw.birkeroed@vetgruppen.dk inden 15. august 2020. Samtaler bliver afholdt løbende. Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Klinikleder Asger Wenck 23926395

Ansøgningsfrist
15. august 2020
Klinik
Birkerød Dyreklinik
Sendes til
aw.birkeroed@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
+45 23926395

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv