Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Jobopslag

Veterinærsygeplejerske søges til Aabenraa og Tønder Dyrehospital

Vi søger en veterinærsygeplejerske til en stilling på 37 timer, til vores dyrehospitaler i Aabenraa og Tønder. 

Dyrehospitalerne er smådyrshospitaler bestående af 5 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejerske og 2 veterinærsygeplejerskeelver. Vi er netop blevet en del af VETgruppen. 

Vi har over det sidste stykke tid fået tiltagende travlt, og har derfor behov for en uddannet sygeplejerske, der kan hjælpe os, i den udvikling vi har gang i. 

Vi forventer du er yderst serviceminded, engageret og selvstændig tænkende og gerne med en god ordenssans og høj faglighed, og i stand til at holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag. 

I VETgruppen ønsker vi at give vores kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge. Samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede behandlingstilbud. Vi ønsker at tilbyde den fagligt bedste behandling hver gang, i tæt kontakt med kunden. 

I VETgruppen har vi stort fokus på personalets faglige og personlige udvikling. Vi søger medarbejdere, der er fagligt nysgerrige og vil udfordres fagligt gennem efteruddannelse, sidemandsoplæring og selvstudie.  

På dyrehospitalerne tilbyder vi radiologi og ultralydsscanning. Medicinsk udredning med et omfattende in house Idexx laboratorie.  

Vi tilbyder et bredt spektrum af kirurgiske opgaver. Operationer foretages under fuld monitorering.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte skranke- og kundebetjening, fodersalg, blodprøve-udtagning og laboratorieundersøgelser. Du vil assistere dyrlægerne i konsultationen og forberede op-patienter og klargøre til operation. Interesse for adfærdsbehandling vil være en fordel.

Tiltrædelse gerne hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. 

Ansøgning sendes til 

Dyrlæge og klinikleder Torsten Hansen

Aabenraa Dyrehospital
Vestvejen 170-172
6200 Aabenraa
Tlf.:  74745400
Mail:   torsten.aabenraa@vetgruppen.dk

Ansøgningsfrist
Løbende
Klinik
Aabenraa Dyreshospital
Tønder Dyrehospital
Sendes til
torsten.aabenraa@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
+45 74745400

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv