Veterinærsygeplejerske søges til Beder Dyreklinik

Veterinærsygeplejerske søges til Beder Dyreklinik

Vi søger en veterinærsygeplejerske til en nyoprettet stilling på 37 timer (timetallet kan forhandles), til vores dyreklinik i Beder, tæt på Århus.

Klinikken er en blandet praksis bestående af 1 dyrlæge og 1 veterinærsygeplejerske. Vi er netop blevet en del af VetGruppen. Du kommer derfor ind i et stærkt udviklingsmiljø med mange dynamiske kolleger på nationalt plan.

Klinikken har stor tilgang af nye kunder, der er travlt, og vi har derfor behov for en uddannet sygeplejerske, der kan hjælpe os i den udvikling, vi har gang i.
I VetGruppen ønsker vi at give vore kunder den nære kontakt, som forbindes med den lokale dyrlæge. Samtidig med at vi kan tilbyde specialiserede behandlingstilbud via kædesamarbejdet.

Vi har stort fokus på personalets faglige og personlige udvikling – blandt andet gennem vort uddannelsescenter CampusVet. Vi søger en medarbejder, der er fagligt nysgerrig og som vil udfordres gennem efteruddannelse, sidemands-oplæring og selvstudie.

På klinikken har vi røntgen, scanner, laser, endoskop, operationsstue, 2 konsultationer og in house laboratorie. Du vil også assistere dyrlægen i konsultationen og ved operationer. Derudover vil dine opgaver bl.a. omfatte

  • skrankebetjening
  • telefonpasning
  • kalenderbookning
  • fodersalg. 

Vi lønner efter kvalifikationer med udgangspunkt i overenskomsten.

Se gerne vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes til

Dyrlæge Kristine Vad Sørensen
Beder Dyreklinik
Tværskiftet 6
8330 Beder
86 93 70 11

kontakt.beder@vetgruppen.dk

Ansættelse
Snarest muligt
Beder Dyreklinik
Østjylland
Spørgsmål til stilling
+45 8693 7011

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelseundersøgelse af hest.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Cookie- og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Skriv