Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Jobopslag

Dyrlæge søges til Gørlev Dyreklinik

VETgruppen søger en dyrlæge til vores dyreklinik i Gørlev gerne med erfaring i at arbejde på en smådyrsklinik, og med ambitioner omkring faglig udvikling. Stillingen er 25-30 timer med vagter på A kontrakt og er ikke tidsbegrænset.

VETgruppen er en landsdækkende kæde af dyreklinikker og -hospitaler, og vi bygger på tryghed for klienterne, som sikres via faglig kvalitet, omsorg for patient og klient fordi vi har dyrenes sundhed som vores primære fokus, og nærhed fordi vi ønsker at være tæt på vores klienter og patienter med lokale klinikker.

Vi har egen uddannelsesafdeling – CampusVET – som sikrer et bredt kvalitetsudbud af uddannelser til såvel dyrlæger som veterinærsygeplejersker.

Stillingen

Du bliver en del af vores team på 5 dyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker, og en kontorassistent. Vi er en veletableret dyreklinik med god kvalitet og godt kundeunderlag, og du vil blive en del af et team, som samarbejder godt om at pleje og behandle patienter, og dermed give kunderne den bedste oplevelse under deres besøg hos os. Vi har også udkørende praksis, men det vil du ikke umiddelbart blive en del af.

Klinikken.

Vi har røntgen, ultralyds-scanner, eget blodanalyseapparat, tandplejeudstyr, inkl. tandrøntgen, og eget laboratorie.  Vi har rummelige, og centralt beliggende lokaler, vi er i gang med at etablere nye operationsfaciliteter.

Uddannelse

I forbindelse med ansættelsen på Gørlev Dyreklinik forventes det, at du fokuserer på at dygtiggøre dig som dyrlæge via kurser og eventuel uddannelse i et speciale. I VETgruppen har du mulighed for at fordybe dig i et fagligt område, som du synes er spændende.

Vi forventer, at du er:

  • Uddannet dyrlæge
  • Gerne erfaring fra anden smådyrsklinik
  • Er fagligt nysgerrig, glad og engageret

Vi kan tilbyde dig:

  • En spændende og fleksibel arbejdsplads i udvikling
  • Mulighed for at kunne tilrettelægge dit eget arbejde
  • Individuelle efteruddannelsesplaner til alle fastansatte

Tiltrædelse omkring. 1.9.20, evt. før.

Send din ansøgning til lise.goerlev@vetgruppen.dk inden d. 20.8.2020

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Klinikleder Lise Gregersen på tlf. 23647226.

Ansøgningsfrist
20. august 2020
Klinik
Gørlev Dyreklinik
Sendes til
lise.goerlev@vetgruppen.dk
Spørgsmål til stilling
+45 23647226

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv