Skip to main content

Trygt hvalpebesøg

Vi glæder os til at møde din hvalp

GODT HVALPEBESØG

Det skal være trygt og godt at komme til dyrlægen som hvalp

Vi elsker hvalpe, og vi gør alt for at din hvalps første møde med os bliver så rart og positivt som muligt.  

Det kan være en stor oplevelse for din hvalp, at komme til dyrlægen for første gang. Den skal køre bil, se nye omgivelser, møde nye mennesker og måske møde fremmede hunde, der kan virke store og lidt skræmmende. Du kan dog hjælpe din hvalp, ved at give lækre godbidder og bruge Adaptil som virker tryghedsskabende. Du kan få udleveret et tørklæde med Adaptil ved at spørge efter det i vores reception, eller du kan købe et Adaptil halsbånd, som hvalpen vil have glæde af i dens socialiseringsperiode.

Vi giver din hvalp god tid til at undersøge konsultationsrummet inden den skal op bordet, og vi prøver altid om vi kan lokke den op på bordet med godbidder. 

Vi gør alt vi kan for at din hvalp får en god oplevelse hos os, og du kan være sikker på at den får en masse klap og gode godbidder, mens den er på klinikken.

Vaccination

Hvalpen skal vaccineres for at være bedst mulig beskyttet mod en række smitsomme sygdomme, som der ikke findes nogen effektiv behandling imod. (Parvovirus, hundesyge, leverbetændelse, leptospirose og kennelhoste)
Når hvalpen er vaccineret, danner den selv antistoffer og opnår en beskyttende immunitet. Det betyder at hvalpens krop kan bekæmpe de sygdomme, som den er vaccineret imod.
Hvalpen mærker sjældent stikket, når det gives, og den får godbidder imens, til at aflede og flytte fokus fra området der stikkes i. 

Der ses sjældent bivirkninger ved vaccinen. Enkelte kan dog opleve lidt ømhed og en lille hævelse omkring injektionsstedet. 
Hvalpen kan godt være træt, når I kommer hjem, ovenpå alle de mange nye indtryk og oplevelser den har fået.

Vi glæder os til møde din hvalp og forkæle den med en masse snacks.

×
Menu
Ring op
Mail