Skip to main content

SIKKER  OG TRYG BEDØVELSE AF HUNDE

Det er vigtigt for os at din hund får en tryg og rolig indlæggelse inden den skal opereres, når hunden er afslappet nedsættes risikoen for komplikationer.  

Vi giver din hund beroligende medicin om morgenen, og du er velkommen til at sidde med den imens den falder til ro. Du må også gerne give din hund et tæppe, dyne eller en bamse med som lugter velkendt. Vi bruger tryghedsskabende feromoner ADAPTIL for at nedsætte stress og nervøsitet hos vores indlagte patienter, og alle får et blødt og varmt tæppe at putte i.

Det er vigtigt for os narkosen er så sikker som mulig, så risikoen ved bedøvelsen er minimal. Derfor har vi overvågningsudstyr, der måler din hunds blodtryk, iltmætning, vejrtrækning og puls. Desuden tilføres hunden varme med specielle varmepuder.

Når din hund indleveres om morgenen inden det skal bedøves, så laver vi en grundig undersøgelse af kredsløbet, og vi anbefaler også i langt de fleste tilfælde en blodprøve inden narkosen. Blodprøven kan vise tegn på uopdaget sygdom samt lever og nyrer funktionen. Vi kan også se detaljer om de hvide- og rødeblodlegmer, blodpladerne, der sørger for blodet kan størkne og om hunden har blodmangel.

Vi lytter til hjertet og lunger, og tjekker blodets gennemstrømningsevne (kapilærfyldningstiden). Vi ser på mundslimhinden at den er fin lyserød og ikke bleg eller grå.

Vi spørger også ind til hundens helbred og velbefindende, når det indlægges. 

De fleste hunde ligger og slapper af efter deres operation, men hvis din hund bliver urolig eller utryg, så ringer vi med det samme til dig, så du kan komme og hente den. Hos os er udleverings tidspunket altid individuelt, og tilpasses den enkelte patients og ejers behov.

×
Menu
Ring op
Mail