Akut brug for hjælp? Ring 86 22 19 51

ØRE, NÆSE OG HALSSYGDOMME
 

Hos Nordre Dyrehospital anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

ØRE, NÆSE OG HALSSYGDOMME HOS KÆLEDYR
 

Øre-, næse- og halssygdomme omfatter en lang række af ukomplicerede og komplicerede tilstande som ses hos både hunde og katte. Nogle hunde- og katteracer er mere disponeret end andre som følge af avl

Øresygdom

Den hyppigste øresygdom er ydre øregangsbetændelse som ses hyppigt hos visse racer og hunde med allergi. Ofte kan man nøjes med øredråber men det kan være nødvendigt med en bakteriedyrkning og øreskylning. Derudover ser vi alt fra blodøre, øremider, mellemørebetændelse til allergiske tilstande og polypper på Nordre Dyrehospital.

Næsesygdom

Hyppige årsager til næsesygdomme er fremmedlegemer, medfødte tilstande, svamp (aspergillose), allergiske sygdomme og mider. Undersøgelsesmetoderne kan være meget forskellige og bl.a. være skylleprøver, svab, røntgen eller kikkertundersøgelse.

Halssygdom

Halssygdomme kan være så simpelt som kennelhoste, eller en mere kompliceret svælglammelse. Hos de fladsnudet hunderacer (brachycephale) ser vi problemer som for lang blød gane, eversion af stemmesækkene og for lille luftrør. Ofte kræver undersøgelsen af disse sygdomme bedøvelse.

Nordre Dyrehospital
Lægårdsvej 2P
8520 Lystrup

Tlf: 86 22 19 51
Email: kontakt.nordre@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online