Akut brug for hjælp? Ring 86 22 19 51

ØRE, NÆSE OG HALSSYGDOMME
 

Hos Nordre Dyrehospital anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

ØRE, NÆSE OG HALSSYGDOMME HOS KÆLEDYR
 

Øre-, næse- og halssygdomme omfatter en lang række af ukomplicerede og komplicerede tilstande som ses hos både hunde og katte. Nogle hunde- og katteracer er mere disponeret end andre som følge af avl

Øresygdom

Den hyppigste øresygdom er ydre øregangsbetændelse som ses hyppigt hos visse racer og hunde med allergi. Ofte kan man nøjes med øredråber men det kan være nødvendigt med en bakteriedyrkning og øreskylning. Derudover ser vi alt fra blodøre, øremider, mellemørebetændelse til allergiske tilstande og polypper på Nordre Dyrehospital.

Næsesygdom

Hyppige årsager til næsesygdomme er fremmedlegemer, medfødte tilstande, svamp (aspergillose), allergiske sygdomme og mider. Undersøgelsesmetoderne kan være meget forskellige og bl.a. være skylleprøver, svab, røntgen eller kikkertundersøgelse.

Halssygdom

Halssygdomme kan være så simpelt som kennelhoste, eller en mere kompliceret svælglammelse. Hos de fladsnudet hunderacer (brachycephale) ser vi problemer som for lang blød gane, eversion af stemmesækkene og for lille luftrør. Ofte kræver undersøgelsen af disse sygdomme bedøvelse.

Klient anmeldelser



Marian Groth
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Var ude med vores lille hund som skulle opereres akut. Virkelig sødt og venligt personale, som viste stor omsorg for stakkels lille syge Pernille. Vi tog derfra og følte os rigtig godt informeret både mht til medicin og ting vi skulle være obs på.

Kirsten Poulsen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Søde personaler og god service. Dyrlægen forklarede mega godt og hun var bare så sød ved vores katte. Receptionisten var også god til at betjene os med hvad alt dertil hører. Vil anbefale jer til en hver tid

Annette Madsen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi får altid den bedste behandling af sødt og venligt personale. Der er stor forståelse for, at vi bekymrer os om vores kære dyr og personalet gør altid alt for at hjælpe og berolige os - uanset om det “bare” er en simpel vaccine eller hvis der er nogle slemt galt.

NORDRE DYREHOSPITAL
Lægårdsvej 2P
8520 Lystrup

Tlf: 86 22 19 51
Email: kontakt.nordre@vetgruppen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

© 2023 VetGruppen | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online