Tilbage til vetgruppen.dk

Vi har fået ny dyrlæge

Helene Bruun havde første arbejdsdag d. 2/5-2018, og er vores nye faste dyrlæge.

Helene blev færdiguddannet i januar 2018, og bor på Sjælland med sin mand Martin, deres hund Milton og deres kat Frida.

 


En solskinshistorie

Antons ejere kontaktede Nadja i december måned for at få hjælp til Anton, som desværre efter et voldsomt overfald af en anden hund, var blevet bange i det daglige og på gåturen ved synet af andre hunde.
Den frygtsom adfærd kom til udtryk ved voldsom udfald, hvilket gjorde deres ellers hyggelige hundetur til et helvede. Nadja lavede efter et møde og samtale med Anton og hans ejere, et struktureret adfærdsforløb, hvor de gennem systematisk og kontrollerede træning med andre hunde, og tiltag i hverdagen, kunne genskabe Antons selvtillid.

Træningen og de tiltag Nadja har givet familien at arbejde med, har i den grad har givet pote. Anton havde nemlig sin første legeaftale med en sød tæve, i sidste uge. Anton er på kort tid, blevet mere tryg ved synet af fremmede hunde, og familien har nu redskaber til at håndterer situationen på en hensigtsmæssig måde, så Anton får en god oplevelse.

Antons ejere skriver:
Vi vil gerne sige tak for et rigtigt dejligt forløb for vores coton Anton på snart 5 år.
Anton har efter et overfald været meget nervøs og usikker. Han har reageret med at knurre og gøre udfald mod andre hunde, hvilket har gjort gåture til en kedelig oplevelse for både Anton og os.
Nadja har lavet et fantastisk adfærdsforløb for Anton.

Det har nærmest været en mirakelkur for både ham og os. Vi kan derfor varmt anbefale alle hundeejere at henvende sig til Nadja, hvis I oplever adfærdsproblemer hos jeres hund.
Hilsner fra Anton og hans ejere

Læs mere om et adfærdsforløb her

 

 

Læs Morten Redin’s spændene artikel omkring tilbageholdte mælketænder

Se artiklen her >

Artiklen har været bragt i Dansk Kennel Klubs magasin, HUNDEN. Dansk Kennel Klub (DKK) er Danmarks største organisation for hundeejere med over 30.000 medlemmer i selve DKK og ca. 45.000 medlemmer i de 70 tilsluttede racespecialklubber.

Man kan være medlem, hvad enten man har en racehund, en blandingshund eller måske blot holder af hunde. Ca. 10% af DKK’s medlemmer er opdrættere, som nu og da eller regelmæssigt opdrætter hvalpe. De andre 90% er almindelige hundeejere, som gerne vil være medlem af en hundeklub for at kunne benytte klubbens mange tilbud. 

DKK er stiftet i 1897 og beskæftiger sig med stort set alle sider af hundelivet i Danmark f.eks. rådgivning om valg af hund, før-du-køber-hund kurser, barn og hund undervisning i folkeskolen, hvalpemotivation, kørekort til hund, prøver, udstillinger, agilitykonkurrencer, avl og stambogsføring, støtte til forskning – og ikke mindst med hundes velfærd generelt. 

Læs mere på www.dkk.dk.

Luskes torn

Luske er en 4-årig hankat som i weekenden fik rigtig ondt i hans venstre øje. Hans ejere tog ham derfor til dyrlægen for at få ham undersøgt og behandlet. Umiddelbart var der meget betændelse fra øjet og øjenslimhinden var så hævet, at det var svært at undersøge hele øjet. 

Han fik derfor nogle lokalbedøvende dråber i øjet så dyrlægen kunne komme til at flytte på slimhinden og blinkhinden i hans øje. Da øjet var bedøvet, fandt dyrlægen at der sad en torn på knap 3 cm der gik ind lige ved siden af øjet. Den sat så dybt at det kun var et par mm af enden der stak ud og enden var yderligere dækket af blinkhinden.

I mange tilfælde er man nødt til at fuldbedøve en kat for at fjerne sådan en torn, men Luske var så sød at have med at gøre, at den kunne fjernes med en pincet. Heldigvis havde øjet ikke taget alvorlig skade, så Luske fik antibiotika og smertestillende med hjem og forventes at være klar igen i løbet af kort tid 🙂 

Vandterapi

Får din hund eller kat ikke den motion som den har brug for og har den måske lidt for meget på sidebenene?

Nu kan du løbetræne med dit kæledyr uden at belaste de enkelte led i vores nye vandløbebånd.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
NYBORG DYREHOSPITAL
Lyøvej 20
5800 Nyborg
 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook