Tilbage til vetgruppen.dk

Vet Aquadent er en velsmagende væske, der tilføres din hund eller kats drikkevand.
Hjælper til at bekæmpe tandplak, tandsten og dårlig ånde. Hver gang dyret drikker, bliver munden automatisk renset og forfrisket. 

Canosan er et kosttilskud, der er sammensat med henblik på, at sikre optimal tilførsel af de vigtige næringsstoffer til leddene og dermed støtte dens normale ledfunktion. 

Canosan kan gives til hunde og katte i alle aldre. Med Canosan kan du give din hund eller kat et langt aktivt liv med god livskvalitet. Anbefales specielt til ældre dyr, for at forebygge gigt eller afhjælpe ledsmerter!

Aptus Relax

Velsmagende tyggetabletter, der gives for eksempel før dyrlægebesøg, transport eller lign.

Tabletterne virker både til hund og kat, og mindsker den stress der ellers er forbundet med disse (og lignende) begivenheder.

Bemærk* Det er vigtigt at man giver tabletterne FØR stressen opstår. Dvs for eksempel en halv time før de skal i transportkassen for kat.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
NYBORG DYREHOSPITAL
Lyøvej 20
5800 Nyborg
 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook