Tilbage til vetgruppen.dk

Salinero fik rettet sine hjørnetænder

Jeg har virkelig været meget glad for den gode behandling vi har fået hos jer. Med alle de dyr jeg har, og har haft gennem de sidste 35 år, så har jeg oplevet mange dyrlæger og dyreklinikker, og jeg må sige, at jeg er MEGET imponeret af jeres venlighed og imødekommenhed. Ikke bare den første gang, men HVER gang man kommer !

Da min meget fine og dyre perserkat Salinero skiftede sine mælketænder, viste det sig, at de øverste hjørnetænder kom til at sidde så skæve, at hjørnetænderne ville bide ned i tungen og tandkødet på ham.

Der skulle gøres noget!

Jeg søgte på internettet efter en dyrlæge med ekspertise i tandbehandling. Der var blandt andet en i København, men så læste jeg historien om en dyrlæge på Fyn, der havde været med til at fjerne en hjørnetand på tigeren i Odense Zoo.

Perfekt, tænkte jeg….. en kat er vel en kat – stor som lille Smiley Humørikon

Så jeg ringede til Morten, og han var naturligvis nysgerrig og ville gerne hjælpe min kat.

Da han så Salineros tænder, sagde han, at den nemmeste og billigste løsning ville være, at rive de to øverste hjørnetænder ud, men da det jo var en meget fin og dyr kat, var det ikke den løsning jeg syntes bedst om. Så jeg spurgte Morten, om ikke han kunne rette tænderne på min kat ved at give den bøjle på ?

Joe, det kunne han da godt prøve, selvom der jo bestemt ikke var megen plads i munden på den unge perserkat, men han ville gerne forsøge at lave en meget lille ganebøjle til min kat.

En lille uge senere kom jeg tilbage med Salinero. Han skulle ha’ bøjlen på. Vi vurderede dog, at det alligevel ville tage for lang tid at rette hjørnetænderne med den type bøjle. Så planen blev straks ændret.

Min kat blev lagt i narkose, og Morten lavede en bøjle med elastikker, der gik fra hjørnetænderne til de bagerste kindtænder, sat fast ved hjælp af en slags kit. En af bekymringerne gik på, om katten ville spise med alt det grej på tænderne, men det skulle vise sig ikke at være noget problem.

Ligesom hos børn, skulle bøjlen rettes og strammes hver 2. uge, indtil hjørnetænderne sad som de skulle.

Så det blev til 7-8 besøg på Nyborg Dyrehospital for min kat og mig, indtil tænderne var rettet.

Hver eneste gang blev vi modtaget med smil og venlighed af det søde personale, og vi fik den bedste behandling man kan tænke sig. Selvom Salinero skulle i narkose en del gange i forløbet, vidste jeg, at han var i de bedste hænder, og ville blive passet og overvåget på bedste vis indtil jeg kom og hentede ham.

Min kat har i dag de flotteste tænder, og skulle jeg igen stå med en kat eller hund med tandproblemer, vil jeg ikke tøve med at tage til Nyborg Dyrehospital!

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
NYBORG DYREHOSPITAL
Lyøvej 20
5800 Nyborg
 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook