Akut brug for hjælp? Ring 81 81 89 81

Personale

Trygge rammer hos Birkerød Dyreklinik

På Birkerød Dyreklinik er vi en gruppe af dyrlæger med forskellige specialeområder.

Aktuelt er vi 16 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker, 7 veterinærsygeplejerskeelever og 9 dyrlægestuderende samlet på Valby Dyreklinik og Birkerød Dyreklinik.


Asger Wenck

Dyrlæge, daglig leder

Rasmus Lennart Hansen

Dyrlæge, daglig leder

Pernille Bojsen

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2015 og jeg har været en fast del af klinikken stort set siden begyndelsen i 2012 - først som dyrlægestuderende og senere som dyrlæge. Jeg er pt. igang med at tage en 4-årig videreuddannelse indenfor intern medicin og kirurgi (G.P.Cert), som forventes færdig i 2019.

Jeg har min daglige gang i vores afdeling i Birkerød, som består i alt lige fra almindelige vaccinationer til CT-scanninger, medicinske behandlinger samt operationer i kompliceret bløddelskirurgi (som jeg har særlig interesse for). Herudover hjælper jeg også de akutte syge dyr i vores skadestuevagt udenfor normal åbningstid.

Jeg bor i Tranegilde med kæreste, barn, 3 hunde og 2 katte.


Christian John Petersen

Dyrlæge
Jeg startede på dyrlægestudiet i 2011 og blev færdiguddannet i februar 2017.
Jeg har arbejdet 11 måneder på et stort dyrehospital i Sverige, hvor jeg har samlet en bred erfaring i behandling af medicinske og kirurgiske sygdomme.
 

Jeg er startet i Vetgruppen den 1/2 – 2018 og jeg vil primært være på klinikken i Birkerød samt lidt i Valby.

Jeg har særlig interesse i kirurgi og især ortopæd-kirurgi samt ortopædiske lidelser generelt, og arbejder hårdt på at efteruddanne mig indenfor dette felt.

Udover kirurgi har jeg også stor interesse i akutmedicin, hvorfor jeg også har en del skadestuevagter på vores døgnåbne klinik i Valby. Til dagligt er jeg primært i Birkerød.

Privat er jeg bosat i Valby, hvor jeg bor sammen med min kæreste. Vi har desværre ingen dyr, men jeg tænker at det kommer i den nærmeste fremtid.


Peter Hørlück Janns

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddanet fra KU SUND i januar 2018 og er startet i Vetgruppen umiddelbart lige bagefter. Jeg har altid haft stor interesse for dyr og bekymrer mig meget for dem, da jeg er vokset op med både hunde og marsvin. På uddannelsen har det desværre ikke været muligt at have en hund. Derfor glæder det mig meget at arbejde med dyrene hver dag.

På det personlige plan, er jeg ret social og nyder meget at være sammen med venner, familie og kæreste. Min fritid går med Crossfit, fodbold og ferie, hvor jeg virkelig nyder at være på skiferier.

Jeg glæder mig til at møde Jer i klinikken.


Anabelle Honoré

Dyrlæge
Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2018. Det sidste årstid har jeg arbejdet hos DyrlægeRingen på Fyn som smådyrsdyrlæge og akutdyrlæge. Mine faglige interesser ligger indenfor mave-tarm lidelser (særligt påvirkningen af antibiotika på tarm-microbiotaen), hudsygdomme og særligt bløddelskirurgi.
 
Jeg kommer fra Frankrig, men flyttet til Danmark i 2011. Jeg bor i København sammen med min mand og vores Ragdoll kat, Kovu. I min fritid nyder jeg kvalitetstid med venner og familien samt mad og vin. Jeg elsker at udforske verden, min seneste rejse var til Borneo's utrolige regnskov. Desuden kommer min kreativ side til udtryk i patchwork, tegning af huse og DIY byggeprojekter.

Laura Jarløv

Dyrlæge

Jeg bor på Frederiksberg med min mand, vores to børn samt vores søde og meget aktive Norsk Elghund-blanding, Hugo.

Fagligt har jeg særlig interesse for intern medicin og specielt den desværre forholdsvis store gruppe af patienter, som i løbet af deres levetid udvikler kræft.

I mit speciale har jeg beskæftiget mig med kommunikation, og jeg prøver altid at prioritere dette højt i mine konsultationer, så vi i fælleskab kan finde den bedste løsning for både dig og dit dyr.

Jeg glæder mig til at tag imod jer i klinikken.


Zenia Lilja

Dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge i januar 2016, og arbejdede derefter 2,5 år som smådyrs- og vagtdyrlæge i en blandet praksis i Midtjylland.

I mit daglige arbejde fokuserer jeg meget på, at både dyret og dets ejer får den bedst mulige oplevelse ved hvert besøg i klinikken. Fagligt interesserer jeg mig blandt andet for tandlidelser og intern medicin.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores søn.

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres kæledyr i klinikken.


Knud Dahlgaard

Fagdyrlæge

Jeg har arbejdet som praktiserende dyrlæge med fokus på hunde og katte i over 30 år.

Mit fokusområde er kirurgi – både bløddelskirurgi og orthopædi. Jeg har gennem årene haft virkelig mange patienter i hænderne til undersøgelse, udredning, behandling og operation. Blandt andet har jeg opereret rigtig mange knæpatienter med sprængt korsbånd, løs knæskal mm. samt rygpatienter med ustabilitet i lænden eller discusprolaps i hals eller ryg. Hertil komme knoglebrud af forskellig art mm.

Jeg er gift med Lone og bor i Birkerød. Børnene er for længst fløjet fra reden, men ind til julen 2018 havde vi Baloo en dejlig larador, der blev knap 13 år.


Kristine Baron

Veterinærsygeplejerske

Jeg har været sygeplejerske siden 2006 og har gennem tiden opbygget en bred erfaring.

Af særlige faglige interesser kan dog nævnes anæstesi og smertebehandling, intern medicin og behandling af indlagte patienter, sociale medier, butiksindretning og lagerstyring.

Til daglig fungerer jeg også som ledende sygeplejerske for Birkerød dyreklinik og har her ansvaret for, at mange praktiske opgaver tages hånd om og for at vores veterinærsygeplejerske -elever uddannes til dygtige sygeplejesker.

Privat bor jeg i Brøndby med min mand og vores 3 drenge.


Michelle Manniche

Veterinærsygeplejerske
Jeg blev færdiguddannet veterinærsygeplejerske i 2014, hvorefter min vej både har været forbi et andet henvisende hospital og en mindre dyreklinik.
I vil kunne møde mig i Birkerød afdelingen.
 
Jeg har stor passion for anæstesi og smertestillinde for både hunde og katte, og inde for dette felt skal jeg også på efteruddannelse i 2020. 

Jeg har en australsk shepherd, Cozy, som jeg træner med tre gange om ugen - så interessen for adfærd er også en stor del af mig, og jeg er aldrig bange for at snakke om et adfærdsproblem. 

Jeg bor i Vanløse sammen med min kæreste Christoffer og vores fælles søn Loui på 2 år. Når jeg ikke tilbringer min tid sammen med familien, så kan i finde mig på træningensbanen med Cozy, eller på min motorcykel på landevejen. 

Signe Lauritzen

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg kommer oprindeligt fra Kalundborg, og er nu bosat på Frederiksberg med en veninde. 

Jeg har en stor faglig interesse indenfor anæstesi og tænder, og glæder mig til at fordybe mig og blive en endnu bedre sygeplejerske. 
Jeg har desvære ikke egen hund endnu, men det er bestemt planen at jeg skal have en på et tidspunkt.

Luise Nørby

Veterinærsygeplejerskeelev
Jeg er elev på Birkerød Dyreklinik, der kan se frem til at kalde sig for uddannet veterinærsygeplejerske i slutningen af 2020. 
Elsker en hverdag hvor man målrettet arbejder mod, at alle dyr får den bedst mulige oplevelse væk fra hjemmets rammer, og sikrer sig at dyrs sundhed går hånd i hånd med dyrenes velfærd. 
 
Jeg er 26 år og har været en del af Vetgruppen siden slutningen af 2017. 
Derhjemme har jo to dejlige redningskatte som er hentet hjem helt fra Nordjylland. 

Rikke Hielscher

Veterinærsygeplejerske – elev
Jeg er uddannet fysiurgisk hunde terapeut (med andre ord fys til hund) og stor del at min interesse ligger i ortopædiske Patienter, røntgen diagnostik og selvfølgelig genoptræning af vores patienter.
 
Jeg bor selv i Herlev og er hovedsageligt i vores afdeling i Birkerød.
Jeg har selv en samojed tæve der hedder Liva og så mine to dværgpapegøjer, Link og Zelda.

Cicilie Flensborg

Veterinærsygeplejerske – elev

Jeg var så heldig at få lov til at starte i vetgruppen d. 1 maj 2019. I vil primært møde mig i Birkerød Dyreklinik.

Før at jeg startede i vetgruppen var jeg inde og aftjene min 12 mdrs. værnepligt inde i Hesteeskadronen i Slagelse, og fik lov til at ride med på en eskorte til Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

Derhjemme er jeg omringet af kat, papegøje, hunde og heste. Jeg har altid været glad for dyr og har altid haft dem i mit liv.
Jeg er bosat på Amager tæt på Kalvebodfælled sammen med min kæreste.

I min fritid elsker jeg at være ude i naturen og ride på mine heste eller løbe tur med mine hunde.
Også nyder jeg selvfølgelig også bare at være derhjemme og slappe af.

Jeg glæder mig meget til at møde jer og jeres kæledyr i klinikken.


Anne Gasbjerg

Dyrlægestuderende

Jeg startede på veterinærmedicin i 2016 og har været ansat i Vetgruppen siden september 2017. Jeg finder især cardiologi rigtig spændende, og nyder når Fritz er på klinikkerne. 

Du vil støde på mig i klinikkerne i Valby og Birkerød både i hverdagene og i vagten. 

Privat bor på Østerbro sammen med min kæreste Jakob og vores labrador Zoe. Jeg er oprindeligt fra Hillerød, hvor jeg er vokset op omgivet af heste, hunde og katte.


Jakob Jensen

Dyrlægestuderende

Jeg er opvokset i landlige omgivelser og flyttede til København i år 2015 for at læse til dyrlæge. Jeg har 3 års praktisk erfaring som dyrlægestuderende på en anden klinik og blev i september 2018 ansat som studerende i VETGRUPPEN. 

Mine hovedinteresser indenfor dyrlægefaget er ortopædkirurgi og akutmedicin indenfor hunde og katte. Du vil typisk møde mig i vagten og engang imellem i hverdagene på både Birkerød og Valby Dyreklinik. 

Jeg har desuden Zoe, en Labrador Formel 1, der trænes til jagt- og apportering. 


Stine M. Kønicke Mechernsée

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende på 3. år og regner med at være færdiguddannet i 2023. Jeg startede i Vetgruppen i oktober 2017.

Jeg kommer fra en mindre by på Vestsjælland og bor nu på Nørrebro. Jeg voksede op med både hest, hund, kat og kanin og har en særlig forkærlighed for hunde, men jeg har desværre ingen dyr på nuværende tidspunkt. 
Jeg interesserer mig meget for farmakologi og kirurgi, og har en stor passion og empati for dyr; især går jeg meget op i at skabe tryghed for dyret igennem hele besøget på klinikken.


Natacha Wunsch

Dyrlægestuderende

Jeg er dyrlægestuderende, og jeg er startet på dyrlægestudiet i 2017.

Oprindeligt kommer jeg fra Fyn, og er nu bosat i Brønshøj.

Jeg er opvokset på en mindre bondegård på landet, med både heste, hunde, katte og kaniner. Der er derfor ingen tvivl om, hvor min store interesse for dyr kommer fra.

Jeg er startet i Vetgruppen i maj 2018.


Marina Kjær Nielsen

Dyrlægestuderende
Jeg er dyrlægestuderende på 2. År, og satser på at være færdiguddannet i 2022. Jeg kommer oprindeligt fra en lille kystby i Nordsjælland, og bor nu i Birkerød sammen med min kæreste. 
Jeg startede i Vetgruppen i marts 2018. 
 
Jeg har altid haft stor kærlighed til dyr, og er vokset op i en mindre zoologisk have hos mine forældre. Her har vi igennem årene haft alverdens forskellige dyr, lige fra silkeaber, piratfisk, chinchillaer og leguaner til de mere almindelige som kaniner, katte, hunde og hest.
Derfor har der aldrig været tvivl om, hvor min store passion kommer fra!

Mia Hørdum Søderlund

Klinik controller

Vetgruppens administrative blæksprutte.

Jeg sørger i det daglige for virksomhedens økonomi, personaleadministration, arrangementer og meget mere.

Privat bor jeg i Køge med min mand og vores 2 drenge.

Jeg holder heste hjemme og dyrker crossfit.


Ring til os

Du kan bestille tid hos din dyrlæge i København ved at ringe til os alle hverdage mellem 8.30 – 18.00 på telefon 81 81 8 98.

Ved akut sygdom kan du døgnet rundt ligeledes benytte telefonnummer 81 81 89 81 Vær dog opmærksom på vagttillæg uden for normal åbningstid.

Vi er her for at hjælpe!

Kontakt os

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
2500 Valby

Tlf: 81 81 89 81
Email: info@valbydyreklinik.dk

Åbningstider
Mandag 08.30 - 18.00
Tirsdag 08.30 - 18.00
Onsdag 08.30 - 18.00
Torsdag 08.30 - 18.00
Fredag 08.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00 (butik)
Søndag: 10.00 - 16.00 (butik)
Følg os

Find vej

VETGRUPPEN

VET-GRUPPEN er en sammenslutning af dyrlæger i København, Kalundborg, Sorø, Birkerød og Odense. Vi består af 6 dyreklinikker, som alle arbejder sammen for at give dig og dit kæledyr den bedst mulige kundepleje.

81 81 89 81

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv