Skip to main content

Receptionist søges til Valby Dyrehospital

Er du udadvendt, smilende og serviceminded, så er du måske lige den, vi søger til vores reception/butik på Valby Dyrehospital.
Er du udadvendt, smilende og serviceminded, så er du måske lige den, vi søger til vores reception/butik på Valby Dyrehospital.

Vi søger endnu en dygtig kollega!

Er du udadvendt, smilende og serviceminded, så er du måske lige den, vi søger til vores reception/butik på Valby Dyrehospital. Vi vægter godt arbejdsmiljø og god kundekontakt højt. Det skal være en god og hyggelig oplevelse, at komme på Valby Dyrehospital med sit kæledyr. Du vil være den første klienterne møder, og en af dine vigtigeste opgaver er, at få dem og patienterne til, at føle sig trygge og velkomne.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagligt bestå i, at modtage klienter og deres dyr i receptionen/butikken, afregne med klienterne efter besøget, modtage bookinger, betjene telefonen, samt kasseoptælling og det administrative som hænger sammen med dette. En anden vigtig del af jobbet vil være salg af foder og plejemidler i butikken. Du vil få en grundig oplæring heri, så du kan rådgive vores klienter bedst muligt.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde et fantastisk hold af kollegaer, der står klar til, at tage imod dig, og få budt dig velkommen, samt introduceret dig til både vores hyggelige og charmerende hospital, men også til arbejdsopgaverne der venter. Vi gør meget ud af, at klæde alle godt på, så man som medarbejder på Valby Dyrehosiptal er tryg og ved hvor man kan hente hjælp og sparring, når man har brug for det. Vores team består af 1 klinikleder, 12 dyrlæger, 6 veterinærsygeple@jersker, 8 verterinærsygeplejerskeelever, 17 dyrlægestuderende, samt 2 værter, den 3. kan blive dig.

Hvem er du?

Du kan arbejde selvstændigt i dit arbejde, og har en god fornemmelse for situationer, og formår, at tilpasse dig hertil. Foruden at være det første ansigt man møder på Valby Dyrehospital, vægtes fællesskabet højt og hospitalet emmer af godt kollegaskab, hvor vi hjælper hinanden og giver en hånd når der er behov for det. Vi forventer derfor, at du som et nyt medlem af teamet, er positiv, omstillingsparat samt omsorgsfuld og empatisk.

Hvem er vi?

Valby Dyrehospital er et stort og moderne dyrehospital beliggende i Valby i København. Vi er ejet af VetGruppen som er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og hospitaler, der alle arbejder sammen om, at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vores kompetencer favner bredt og vi får henvisninger fra hele Sjælland. Hospitalet har døgnåbent og der er altid en dyrlæge på vagt uden for normal åbningstid.

Har opslaget vakt din interesse så tøv ikke med, at ringe eller sende din ansøgning til os – vi vil se frem til, at høre fra dig.

Løn:

Efter kvalifikationer og aftale.

Tiltrædelse:

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Samtaler:

Samtaler afholdes løbende.

Spørgsmål til stilling

Mette Bomhold, klinikleder 
mtb.valby@vetgruppen.dk 

Julie Byron, vært 
julie.birkeroed@vetgruppen.dk

×
Menu
Døgnvagt