Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

Anna Stender

Dyrlæge Anna Johansson Stender

Jeg blev dyrlæge i år 2018 og har efterfølgende arbejdet udelukkende med smådyr hos Universitetshospitalet for Familiedyr i København.

Det første år var jeg ansat i anæstesiafdelingen, hvor jeg tilegnede mig særlige kompetencer indenfor både anæstesi og smertebehandling. Efterfølgende var jeg ansat i neurologisk afdeling, hvor jeg udelukkende arbejdede med patienter med neurologiske sygdomme.

Jeg har deltaget i kurser og foredrag indenfor begge fagområder, bl.a. European Society of Veterinary Neurology Symposium i Polen i 2019. 

I min fritid nyder jeg naturen eller besøger familien. Jeg har planer om at genoptage ridning, da jeg også har stor kærlighed til heste.

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv