Tilbage til vetgruppen.dk – Akut brug for hjælp? Ring 66 12 12 77

Julie Jensby

Aut. Veterinærsygeplejserke Julie Jensby

Jeg er født i december 1987.

Jeg er uddannet i 2013 fra Ringe Dyrehospital – Klinik for mindre husdyr. Derefter har jeg været lidt i tøjbranchen og haft med webshops at gøre. Efterfølgende har jeg været ansat hos Strib Dyreklinik.
Nu er jeg her hos Skibhus Dyreklinik på 30 timer.

Privat bor jeg sammen med min kæreste Dennis og vores 4 børn Matti, Mirah, Mascha & Manya. Hjemme har vi huset fuld af dyr. Jeg er opdrætter af hunderacen American Akita, og vi har lige nu 6 af racen boende hjemme. 1 han Boston, og 5 tæver: Yaya, Paris, Lima, Vega & Venice Derudover har vi en enkelt hygge samojede Bootie og vores 3 langhårede katte: Baloo, Oskar og Pyrus

I fritiden elsker jeg at træne og holde mig i form, lave mad og bage, samt ikke mindst nyde livet med min familie.

Som VSP er det vigtigt for mig, at klienter og patienter føler sig trygge. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe i alle situationer.

VETgruppen

VETgruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik
×
Menu
Ring op
Skriv