Rutine operationer

  • Sterilisering af kat
  • Kastration af kat
  • Sterilisation af hund
  • Kastration af hund

Mange tror at en kastration eller sterilisation altid er det samme, men operationen kan gennemføres med forskellig grad af sikkerhed. Afhængig af hvilken narkoseform der anvendes og graden af overvågning under indgrebet. Mange klinikker har kun én person tilknyttet til at foretage operationen, narkosen og overvågning. Vi har altid det bedste udstyr og specialuddannet personale til at udføre operationerne. Til operationer har vi tilknyttet en specialuddannet narkosesygeplejerske.

Hos os helbredsundersøges og vejes patienten først. Hunde beroliges og får ilagt venekateter. Hunde og katte, der steriliseres bedøves med samme stoffer som til mennesker.

Sterilisation af kat​

​Under operationen overvåger vores anæstesisygeplejerske dyrets bedøvelsesdybde ud fra reflekser. Dyret tilsluttes vores monitor, her kan vores anæstesisygeplejerske overvåge vigtige parametre, der måles kontinuerligt under bedøvelsen. Vi måler pulsen, blodtrykket, blodets iltindhold, CO2 i udåndingsluften, dyrets temperatur og EKG.

Det sikrer et meget sikkert forløb uden at dyret risikerer at kunne mærke noget.

​Kastration af hund​

​​Patienten smertebehandles. Inkluderet i prisen er også smertestillende tabletter, som du får med hjem til de efterfølgende dage.

​Såret syes med indvendige tråde, og der vil derfor ikke være synlige sting i såret. Sårkontrol efter 10 dage er inkluderet i prisen. Du vil få en foderprøve med hjem på et foder, som vi anbefaler efter neutralisation.

Vores priser på sterilisation og kastration forsøger vi at følge den gængse pris i vores område

Samtidig er vi opmærksomme på at vi prismæssigt ikke vil konkurrerer med evt. enkeltmandspraksis hvor sikkerhed, kvalitet og overvågning aldrig kan blive det samme som hos os. Vi vil hellere konkurrerer på kvalitet frem for pris!

Af andre hyppige operationer kan nævnes:

  • Livmoderbetændelse (Pyometra operation)
  • Fjernelse af knuder i huden
  • Fjernelse af knuder i mælkekirtler​

Facebook anmeldelser

4,5 ud af 5

Baseret på +140 personers meninger


 

5,0 stjerner

Dennis Kræmmer Hansen
Var der for første gang, efter Henning Larsen stoppede i Rudkøbing. Jeg er meget positiv og glad for det årlige sundhedseftersyn begge min hunde fik. Og fik samtidig god vejledning af dyrlægen 😀

5,0 stjerner

Anne Marie Nyby Fuglsang
Jeg fik akut hjælp da jeg havde brug for det. Og blev glædeligt overrasket over den kærlige tanke om regnbuelyset i receptionen. Når lyset er tændt er der en sorg inde bag en af dørene. Nogen er ved at sige farvel og sende en følgesvend over regnbuebroen❤️ så smukt, og man kan udvise hensyn fra venteværelset.

5,0 stjerner

Ebba Kristin Benda
Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️Har aldrig haft andet end gode oplevelser med Svendborg Dyrehospital – de er fantastiske og super kompetente til at tage sig af syge dyr – og deres bekymrede ejere❤️

Svendborg dyrehospital
Ryttervænget 6
5700 Svendborg

Tlf: 62 21 64 21
kontakt.svendborg@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00
Lørdag   09.00 – 12.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Mail